ŽIVOT NA VAGI

Svi plaču dok Sara čita pismo trenerima: 'Darujemo vam mali znak pažnje kako biste se sjetili vaše prve, a naše posljednje sezone'

Predzadnja epizoda 'Života na vagi' počela je prilično emotivno

Na početku predzadnje epizode 'Života na vagi' treneri su prije vaganja razgovarali o tome koliko se i njima samima promijenio život u showu, ali i kako su se jako povezali s kandidatima. 

Nakon toga Marijana je rekla kako im kandidati žele nešto poručiti te je pozvala Saru da pročita zajedničko pismo. "Dragi naši treneri, svojim veseljem razbili ste našu tugu, svojom odlučnošću usadili ste nam nova znanja, a svojom podrškom oplemenili naše živote i uvijek bili s nama, motivirali ste nas na svakom koraku. Pomogli ste nam podići i pronaći snagu koju smo mislili da više nemamo i dizali kad više nismo mogli sami", rekla je Sara te dodala kako im daruju mali znak pažnje. "Kako biste se sjetili vaše prve, a naše posljednje sezone", dodala je Sara.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Edo i Maja bili su poprilično ganuti, toliko da nisu mogli ni komentirati. "Hvala vam ljudi, od srca vam hvala!", rekao je Edo. Kasnije je smogao snage da komentira to što je doživio, a što je rekao, pogledajte u videu!