ŽIVOT NA VAGI

Julija želi da se prikupljeni novac da unesrećenima u Albaniji: 'Imam krov nad glavom i najosnovnije za život'

Zahvalna kandidatkinja rekla je kako bi više voljela da ta sredstva dobiju unesrećeni u potresu

Nakon što je u jednoj od epizoda 'Života na vagi' Julija otkrila kako bi voljela imati pravi krevet, mnogi fanovi su se angažirali oko toga da joj pomognu, a među njima i Jelena Putnik, kandidatkinja druge sezone 'Života na vagi'. 

Osim što je uz pomoć klijenata i fanova skupila sredstva za krevet, Jelena je prikupila dovoljno novca da pomognu i oko nekih drugih stvari koji Juliji nedostaju.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Međutim, samo nekoliko dana nakon Julijinog drugog ispadanja iz showa, zahvalna kandidatkinja rekla je kako bi više voljela da ta sredstva dobiju unesrećeni u Albaniji.

"Šokirala sam se kad me Jelena kontaktirala. Trebalo mi je vremena da se priberem, zbrojim i saberem sama sa sobom. Ali pomoć meni… kako? Zašto? Zbog čega? Nije mi bilo jasno dok nisam pročitala portale. Istina je, još uvijek sam nezaposlena, ali ima nekih obećanja. Za ostalo mogu reći, ne osjećam se toliko siromašnom, imam krov nad glavom, najosnovnije za život jer nije sreća u novim i lijepim starima", izjavila je Julija za Story te dodala: " Nisam ništa tražila, pa bih voljela da sve to što sad Jelena prikuplja, pošalje stradalima od potresa u Albaniju. Njima je potrebnije nego meni". 

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

    • Voditelj:
      Marijana Batinić
    Gledaj na