Mirna iz 'Života na vagi' objavila je predivnu zahvalu: 'Pomogao si nam da ponovno stanemo na noge te počnemo živjeti svoje živote punim plućima'

Svaka čast

Mirna iz 'Života na vagi' objavila je predivnu zahvalu: 'Pomogao si nam da ponovno stanemo na noge te počnemo živjeti svoje živote punim plućima'

Najbolja nefinalistika koja je osvojila 50.000 kuna ušla je u show sa 135,1 kg, a izašla 51,8 kg lakša

Mirna Posavec koja je kao najbolja nefinalistica 4. sezone 'Života na vagi' osvojila 50.000 kuna, na Instagramu je objavila predivnu zahvalu trenerima Maji Ćustić i Edinu Mehmedoviću koju prenosimo u cijelosti:

"Edo, stvarno ne postoje riječi koje bi mogle izraziti moju zahvalnost. Sve što si radio kroz show bilo je za nas, kako bismo postali snažnije i bolje osobe zdravijih životnih navika. Trudio si se podići nas kad više nismo mogli. Pomogao si nam da ponovno stanemo na noge te počnemo živjeti svoje živote punim plućima. Uz tebe sam se osjećala sigurno kad sam prvi put nakon dvadesetak godina ušla u bazen i suočila se s traumom iz djetinjstva. Bilo je svega, i suza, i smijeha, ali sve ću te uspomene cijeniti do kraja života.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Majo, bila si podrška i onda kada to nisi pokušavala biti. Nisam bila na puno tvojih treninga, ali ću se uvijek sjećati tvog navijanja dok sam se borila sa svojim najvećim strahom na vodenom gradu.

Iznimno mi je drago što sam vas upoznala.

Ogromno hvala 'Životu na vagi' i RTL-u! Kroz show sam narasla kao osoba, što ne bi bilo moguće bez podrške svih divnih ljudi koji su radili na emisiji iza kamera."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Posavec (@mirna_posavec) on Dec 10, 2019 at 11:08pm PST

>> Mirna otkrila koji su joj  najveći izazovi vani, ali i kako će potrošiti 50 tisuća kuna: 'Kad si posložiš kockice u glavi, ništa nije teško'

Ako ste propustili vidjeti kako je Mirna uspješno uspjela skinuti više od 50 kilograma ili želite neke epizode ponovno pogledati, potražite 4. sezonu 'Života na vagi' na RTLplayu.