Život na vagi / Novosti
Julija iz 'Života na vagi': 'Jelena Putnik mi je ponudila da s njom treniram dok sam u Zagrebu i super mi je!'

BRAVO!

Julija iz 'Života na vagi': 'Jelena Putnik mi je ponudila da s njom treniram dok sam u Zagrebu i super mi je!'

Jedna od najomiljenijih kandidatkinja ove sezone 'Života na vagi', Julija Bošnjak, odlučila je iskoristiti vrijeme koje trenutačno provodi u Zagrebu kako bi, između ostalog, i trenirala

Otkako je u metropoli, Julija s bivšom kandidatkinjom druge sezone showa, Jelenom Putnik, trenira svaki dan. ''Jelena mi je ponudila da s njom treniram dok sam u Zagrebu, a i njezine prijateljice sa treninga su me željele upoznati. Ja sam to prihvatila i odlično mi je!'', otkrila je Julija za RTL TV dodajući da namjerava nastaviti i kada se za koji dan vrati kući.

''Nema više povratka na staro. Kad sam bila kod kuće već sam krenula pospremati ormare i svu svoju robu koja mi je prevelika dajem onima kojima je potrebna. Nisam trenutno u financijskoj situaciji kupovati novu odjeću, ali budući da imam jednu ponudu za posao koju čekam hoće li se realizirati, imam i neke planove'', kaže skromno i pomalo tajnovito Julija koja održava istu tjelesnu težinu od kada je izašla iz showa.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Dobro, možda sam sad još koji kilogram skinula dok sam u Zagrebu, ali uglavnom, pazim na prehranu i nastavljam trenirati u svom angažmanu kod kuće dok mi se ne ostvare planovi'', zaključila je simpatična Opuzenka.