Ostani doma
U novoj sezoni 'Života na vagi': Otpor prema zdravoj hrani, nikad viđeni izazovi i premijerni sraz kontinentalaca protiv predstavnika mora
RTL

Uskoro

U novoj sezoni 'Života na vagi': Otpor prema zdravoj hrani, nikad viđeni izazovi i premijerni sraz kontinentalaca protiv predstavnika mora

​Peta sezona showa „Život na vagi“ uskoro počinje s prikazivanjem na programu RTL-a, a gledatelji će svjedočiti transformaciji 16 kandidata

Kao i svaka dosad, i nova sezona donosi pregršt noviteta, a jedan od njih svakako je i to što kandidati neće sami birati timove nego će biti podijeljeni prema geografskoj odrednici.

Tako će gledatelji pratiti plavi tim u kojem će biti predstavnici mora te crveni tim kojeg će činiti kontinentalci, a treneri su im Maja Ćustić i Edin Mehmedović. Osim što će promijeniti svoj dosadašnji način života, kandidati će se suočiti s brojnim novim izazovima i igrama koji će nekog od njih odvesti do pobjede, a kao najveći problem svim kandidatima pokazat će se – prehrana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Peta sezona „Života na vagi“ snima se u Slavoniji, u mjestu Stara Kapela, gdje kandidati imaju na raspolaganju cijelo selo pa će se tako i sva vaganja odvijati na otvorenome, u idiličnom krajoliku. Već na prvom vaganju pokazat će se fantastični rezultati nekih kandidata koji su u samo tjedan dana izgubili 10 kilograma.

No neće biti „teško“ samo kandidatima – bit će i trenerima. Maja i Edo i sami će sudjelovati u nekim izazovima, o čijem će ishodu ovisiti rezultat njihovih timova.

Nadolazeća sezona donosi i voditeljsku promjenu pa će gledatelji umjesto Marijane Batinić na mjestu voditeljice moći pratiti Sanju Žuljević koja će kandidatima biti velika podrška.

Što se sprema u novoj sezoni showa koji gledatelji s nestrpljenjem čekaju, doznat će se uskoro! Samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!