Ostani doma

NOVA SEZONA

Maja iz 'Života na vagi': 'Radila sam kao dostavljačica hrane pa bih znala ljudima čoknuti pomfrit ili ćevap...'

Maja je 25-godišnja Splićanka koja je ušla u petu sezonu 'Života na vagi'

Vezana vijest

Maja Milan
NOVA SEZONA Maja Milan (25) s kilogramima se bori od djetinjstva: Često su je u osnovnoj školi nazivali pogrdnim imenima

Maja Milan (25) bila je prva kandidatkinja pete sezone 'Života na vagi' koja je stala na vagu. Prije samog vaganja Marijana Batinić ju je pitala je li odrasla na mediteranskoj prehrani, ali Maja je otkrila kako više od toga voli fast food. 

"Najviše volim pekaru, ono, burek, slanu pitu sa sirom, piroške, jastučić šunka i sir, kroasan i čokoladno mlijeko", nabrojala je. Potom je otkrila i kako se bavila dostavom hrane.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Tu sam se najviše udebljala, dobila sam 20 kilograma, radila sam to osam mjeseci", rekla je pa objasnila: "Radila bih 10 sati dnevno, tamo bih jela tri obroka, a nekad bi čoknula i dostavu...", rekla je Maja pa ju je Marijana zamolila da pojasni.

"Dostavljam pomfrit, miješano meso, onda bih uzela jedan ćevap", rekla je Maja. 

"Jela bih ljudima, čoknula bih nekad i lepinju, jedanput sam tako izmislila da mi je ispala putem pa je čovjek zvao...", dodala je. 

Nakon toga Maja je stala na vagu, a ona je pokazala da ima 138,6 kg. 

"Znači, udebljala sam se od zadnjeg vaganja. Ispada skoro 4 kg u mjesec dana. Mislim, jesam jela nešto više u tih mjesec dana, opraštala sam se od hrane", rekla je Maja nakon vaganja.

Pogledajte video!

 

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 18.55 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!