Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Učiteljica Zdravka ima 123 kg: 'Najviše ne volim svoje ruke, izgledam kao sumo borac'

Otvoreno kaže da se srami kad se vidi pred ogledalom, a najmanje voli vidjeti svoj trbuh i ruke.

Vezana vijest

Zdravka Kapetanović
NOVA SEZONA Zdravka Kapetanović stiže u 'Život na vagi': Na prijavu su je nagovorile kolegice kad su je zatvorile u sobu i pokraj nje stavile vagu

Splićanka Zdravka Kapetanović dugo se vremena bori s pretilošću, a odluka da se prijavi u „Život na vagi“ zapravo i nije bila njezina. Natjerale su je prijateljice i kolegice koje su došle s njom na prvo vaganje.

Inače vesela Splićanka po zanimanju je učiteljica, radi u Centru za autizam i ima dječju igraonicu, nije u braku, a kao svoje najveće strasti ističe putovanja, šminku, druženja i Hajduka!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Sa svoje 33 godine u nekom procesu sam izgubila sebe. Prije sam bila uspješna sportašica, amaterska. Uvijek sam bila u vrhu ili najbolja, ali ja to više nemam u sebi. I baš u toj borbi s debljinom osjećam da sam luzer, da sam neuspješna", otkrila je dodavši kako ne zna kako samoj sebi pomoći. 

"Ja sam pretplatnica sjeverne tribine, ulaz J, iza branke na sredini, red 12! Osim Hajduka, naravno, volim se i lijepo odjenuti, ali treba pri tome i lijepo izgledati", kaže Marica. 

Kad govori o hrani, nabraja što voli: "Osim slatkoga, volim njoke, pašticadu, peku..." A otkrila je i što ne voli na sebi: "Najviše ne volim ruke, posebno ovaj gornji dio, kao sumo borac", komentira te dodaje, "Nisam tužna i depresivna nego sam sputana i zarobljena u svom tijelu. Kad smršavim želja mi je otići na jedno adrenalinsko putovanje! A ako dođem do finala, odjenut ću gotički korzet i čizme da to mogu zakopčati jednim potezom ruke", kaže kroz smijeh. 

Na prvom vaganju, vaga joj je pokazala 123 kilograma!

"Ja znam koliko imam kila nego, probila sam taj zid neugode i sad cijela Hrvatska zna koliko imam kilograma", rekla je Zdravka kroz smijeh nakon vaganja. 

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!