Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Petra progovorila o bullyingu i hospitalizaciji zbog debljine: 'Imam jako ružna sjećanja na to gubljenje kilograma. Zatvoren si gore u sobici koja je kao izlog i svi te gledaju'

Vaga joj je pokazala da ima 144, 3 kg, a onda je otkrila zbog čega se bojala ulaska u 'Život na vagi'

Vezana vijest

Petra Čorbić
NOVA SEZONA 35-godišnja Petra Čorbić: U 'Život na vagi' prijavila se jer strahuje da je zbog kilaže nitko neće voljeti i da će prerano umrijeti

Petra Čorbić  otkrila je da, iako je zbog posla konstantno u interakciji s ljudima, privatno se ne voli družiti i više uživa u igranju igrica. "Mislim da je to zbog mog izgleda, mislim da me ljudi ocjenjuju na temelju toga kako izgledam i zbog toga mi u principu ne žele mi biti prijatelji", rekla je te dodala kako misli da se njezini prijatelji s njom druže samo iz nekog sažaljenja: "Ja nemam nikavog samopoštovanja."

Živi s mamom, dva psa i papigom. "Jako sam vezana za mamu, tata je umro prije 13 godina, nas dvije imamo samo jedna drugu", rekla je. "Moj otac je bolovao od psihičke bolesti, shizofrenije. Čuo je glasove kojih nema, vidio stvari kojih nema... Osjećam se krivom jer ne osjećam ono što mislim da bih trebala što mi je otac umro. Jer smrt mog oca, koliko je grozno to sve, je mojoj mami i meni donijelo veliko olakšanje", rekla je iskreno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje zašto je plakala na spomen mame, otkrila je i kako je mama imala veliku životnu bitku s karcinomom štitnjače. 

"Ja sam jako ponosna na nju jer od malih nogu je ta pretilost prisutna. Sama je odlučila u 7. osnovne otići u kliniku Rebro zbog vrijeđanja vršnjaka", otkrila je mama. 

"Ne znam kakve sve rime nisu imali i kako su me klinci maltretirali, znali su mi vući tajice dolje... Mislim, sramota! Baš mi je bilo katastrofa. Jednostavno sam odlučila dopustiti roditeljima da me ostave u bolnici", ispričala je Petra.

"I uspješno je bila u toj klinici dva tjedna i skinula je 26 kilograma", otkrila je mama. "Mislim da me bilo strah ovoga jer imam jako ružna sjećanja na to gubljenje kilograma. Zatvoren si gore u sobici, koja je kao izlog, i svi te gledaju. Nema tjelovježbe, ali ti si tu zatvoren, a meni je bilo teško bez roditelja. U neku ruku iz inata nisam htjela jesti, mislila sam da će me onda prije pustiti, doći će mama i tata po mene i ići ćemo doma", ispričala je iskreno Petra.

Potom je stala na vagu koja joj je pokazala 144,3 kilograma!

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 18.55 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!