Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Vijoleta otkrila kad se počela debljati: 'Od muža sam se razvela kad sam imala 30 godina, on je otišao s drugom, koja je imala 48'

Nekadašnja misica najviše se razočarala nakon razvoda od bivšeg supruga, no s muškarcima, kaže, danas nema problema. Samo s kilogramima

Vezana vijest

Vijoleta Taleski
NOVA SEZONA Vijoleta Taleski (48) stiže u 'Život na vagi': Debljati se počela nakon trudnoće, a rastava nakon 16 godina braka donijela joj je dodatan stres...

Vijoleta Taleski dolazi iz Zagreba, vlasnica je kafića u kojem i radi u zagrebačkoj Dubravi te mama 23-godišnje kćeri. Za prijavu u 'Život na vagi' motivirali su je rezultati prijašnjih natjecatelja.

Vesela i otkačena Zagrepčanka, kako samu sebe opisuje, silno bi željela promijeniti svoj izgled i izgubiti kilograme koji je muče, no dosad su je, priznaje, samo vlastita lijenost i nedosljednost u tomu sputavale.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja sam baka, imam unuče i sad, kako je on narastao, traži više nego inače - trči, vozi bicikl", objasnila je Vijoleta kad je shvatila da je vrijeme da izgubi kilograme. 

No, danas baka, Vijoleta je prije toga bila Miss na lokalnim izborima.

"Izbori lokalni, Miss Velike Gorice, Miss Jaruna... Ali to je bilo 1995. godine. Tad sam dobro izgledala i uvijek sam imala to neko samopouzdanje, koje mi je ostalo"; prokomentirala je kroz smijeh.

Na to ju je Marijana pitala znači li to da vrti muškarce oko prsta, a ona je odgovorila: "Vrtim ih još i sad, ne mogu reći da mam neki problem s muškarcima... Koketiram puno, uvijek. To  sam ja!"

U prijavi za 'Život na vagi' kao jedan od svojih strahova istaknula je onaj da će ostarjeti sama. "Imam taj neki strah da ću ostarjeti sama bez obzira što se tu uvijek vrte neki muškarci oko mene. Kad mi se netko jako približi, onda ja to brzo i maknem", kazala je iskreno te dodala: "Meni još nije došao onaj pravi, možda i zbog tog velikog razočaranja u prvom braku, mislim da je to cijela moja glava, taj prvi život s prvim mužem s kojim imam dijete."

Potom je ispričala što se dogodilo i što ju je, po njezinu mišljenju, dovelo do toga da joj vaga pokaže 120, 9 kilograma. 

"Tada, kad je mene moj suprug ostavio, ja sam imala 30 godina, bila sam mršava, on je otišao sa ženom od 48... I onda sam ja tu nekako, kao da mi je ego... Mislila sam što mi vrijedi što sam ja mlada i lijepa kad je on otišao s babom", rekla je.

No, dodala je kako je ovo sad njezina bitka, samo za nju, ne za nekog muškarca. 

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!