Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Matea Cakić iskreno: 'Nakon što je moja majka počinila suicid ja sam se tješila hranom'

Matea Cakić iz Svete Nedjelje sanja o tome da se jednog dana profesionalno bavi plesom, no u tome je sputava težina, naime, u show je ušla sa 141,3 kg.

Matea Cakić najmlađa je kandidatkinja ove sezone 'Života na vagi'. Mlada studentica japanskog jezika trenutno zbog obaveza na fakultetu živi u Puli, a u show se prijavila kako bi, kaže, promijenila životne navike i skinula kilograme koji joj smetaju u njezinom mladom životu.

Matei su se kilogrami počeli nagomilavati nakon smrti majke. Tada je, s 18 godina, odlučila otići iz Hrvatske kako ne bi bila ljudima oko sebe na teret. Sa 22 godine počela je osjećati da joj višak kilograma šteti, a shvatila je i da je skroz zanemarila sebe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon što mi je majka počinila suicid, nisam nikome htjela biti na teret i otišla sam sama izboriti se za sebe", otkrila je Matea. 

To je nešto što ni jedna osoba ne bi trebala doživjeti, a Matea je otkrila je li se uspjela nositi s tim. "Mislim da nisam nego sam sve stavila u jednu ladicu te za utjehu i pokušaj nošenja s tim unosila hranu", otkrila je Matea te dodala da je nakon toga dobila 30 do 40 kilograma. U show je ušla sa 141,3 kg. 

"Preživjela sam i ustala, a nakon svega, onda mogu i ovo!", rekla je Matea kojoj je cilj spustiti se na dvoznamenkasti broj. U budućnosti se vidi kako završava magisterij, vodi očevu firmu, sretna jer ima zdrave životne navike.

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!