Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Olivera ima 151,7 kg i veliku motivaciju, njezina kći otkrila: 'Ja sam izgubila 24 kg uz majčinu pomoć'

Olivera je učiteljica i supruga te majka 15-godišnjoj Anamariji. Kći joj je ujedno bila i najveći motivator da se prijavi u show jer je svojom upornošću uspjela izgubiti 24 kilograma.

Vezana vijest

Olivera Franjić
NOVA SEZONA Olivera Franjić (45) pretila je većinu svog života: Želi otići na plažu bez pokrivanja ručnikom, osjećati se zdravom u svojoj koži te trčati bez boli

Olivera Franjić profesorica je razredne nastave koja je u mlađim danima pisala diplomski rad upravo na temu Metodika tjelesne kulture i pravilne prehrane, ali koliko je dobra u teoriji, nije bila dobra u praksi, barem kad je o njoj samoj riječ. 

"Nisam bila cijeli život pretila i definitivno imam iskustvo osobe koja je bila mršava i zna kako je to biti zgodan i stati na štikle, ali Bože moj", rekla je Olivera drhtavim glasom. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U pratnji su joj bili suprug i kći, koja je iznenadila svojom izjavom. "Ja sam prošle godine izgubila 24 kilograma uz majčinu pomoć i podršku", otkrila je njezina Anamarija. 

Da kilogrami sputavaju nju i cijelu obitelj, Olivera ne skriva. "Jučer smo imali jednu situaciju dok smo putovali iz Knina. Svi smo vezani, a ja kažem - ja mogu samo dovde, dalje ne ide", ispričala je. 

Potom je stala na vagu, a ona je pokazala nemalih 151,7 kilograma. 

"Sve moramo prilagođavati meni i mojim kilogramima", rekla je Olivera te dodala da je svjesna toga da je to sebično. Stoga je odlučila doći u 'Život na vagi'.  

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!