Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Ljubinka radi u vinogradu i na baušteli, ali svejedno ima 113,8 kg: 'Prije 13 godina pokupila sam MRSA zbog čega sam dugo bila u bolnici i udebljala se 15 kg'

Ljubinka Pejković živi u Makarskoj, samohrana je majka dviju kćeri, strastvena ljubiteljica nogometa, a za sebe kaže da je radoholičarka i realna žena.

Vezana vijest

Ljubinka Pejaković
NOVA SEZONA Ljubinka Pejković (58) počela se debljati prije 13 godina: strahuje da će je pretilost odvesti u teške bolesti

Ljubinka Pejaković u 'Život na vagi' došla je jer strahuje da bi zbog debljine mogla imati i teža oboljenja, što ne želi priuštiti svojoj obitelji, a kao dodatna motivacija za prijavu u show bili su joj sjajni rezultati bivših kandidata.

Ova samohrana majka, ističe, jako je privržena svojim kćerima i zbog njih bi sve napravila. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bilo je teško odgojiti dvije cure u Dalmaciji kao samohrani roditelj, kao podstanar. Čak nisam vidjela kako mlađa odrasta, starija ju je čuvala, ja sam morala raditi po 16 sati da bih priuštila djeci najosnovnije", otkrila je Ljubinka, koja se rastala dok su joj djeca još bila mala. 

"Od rastave nisam tražila nikakve veze, moja djeca su mi sve. Ako sam se rastala od njihova oca da ne bih ugrožavala naš način života, zašto onda tražiti nekog stranog da nas dovedem u situaciju da nas maltretira, ugrožava", objašnjava Ljubinka. 

Kaže kako je uvijek išla raditi 'muške poslove' jer su bolje plaćeni. "Moje životno geslo je ravnopravnost. Nije ravnopravnost samo da se daje glas, nema tu muški i ženski posao, nego radimo!", kaže radišna Dalmatinka.

Dodaje kako su problemi s kilograma nastali prije 13 godina. "Tijekom 2007. godine pokupila je bakteriju, MRSA-u. Onda sam se u bolnici udebljala 15 kilograma. Znate što, dugo sam tamo bila, 2 mjeseca. Onda sam ih zasmijavala i zabavljala, a oni su, kad bi netko umro, donosili njihove porcije", rekla je Ljubinka. 

Ispričala se i svima koji su bili tamo jer je, kako je rekla, kad je bila mršava imala predodžbu da debeli ljudi samo jedu. 

Potom je stala na vagu koja je pokazala 113,8 kg. 

Što je još otkrila, pogledajte u videu! 

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 18.55 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!