Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Boris se počeo debljati tijekom rata, ali ocu na samrti obećao je da će skinuti kilograme: 'Tu ću mu želju ispuniti'

Iz, po mnogima najljepšeg grada u Hrvatskoj, Dubrovnika u „Život na vagi“ stiže Boris Bonić, 47-godišnji slobodni umjetnik. Vaga mu je pokazala 172,7 kg!

Vezana vijest

Boris Bonić
NOVA SEZONA Boris Bonić stiže u 'Život na vagi': Smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu

Na prijavu u „Život na vagi“ odlučio se na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu. Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Boris smatra da mu je život ugrožen zbog kilaže, a debljati se počeo još prije gotovo tri desetljeća. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Počeo sam se debljati u ratu 1993. godine kad su bile velike pogibje kolega i stres za stresom, prvih par mjeseci sam dobio 40-ak kila. Moj veliki strah je da ne zalegnem u krevet... Moj otac je nedavno preminuo i njegova velika želja je bila da  ja smršavim, da se ne razbolim. Tu ću mu želju ispuniti", rekao je. 

Boris živi s majkom i sestrom koja je 100-postotni invalid o kojoj se svi trebaju pomoći. "A vidim da ne mogu kad mi debljina smeta. Nisam za sebe koristan, nisam za drugog koristan", zaključio je Boris koji radi kao slobodni umjetnik. 

"Cijeli dan radim, samo vodu pijem pa se u 5 poslijepodne najedem", objašnjava Boris svoje loše životne navike koje je sad spreman promijeniti.

Borisu je vaga pokazala da ima 172,7 kg! "Ocu sam obećao da ću smršavjeti, to sam mu obećao u njegovim zadnjim satima", rekao je Boris te dodao: "Dat ću sve od sebe!"

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!