Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Ante je sa 12 godina ostao bez majke i utjehu je našao u hrani: 'Završi škola po ove dođe mater, po mene ne dođe nitko'

Ante Miletić dolazi iz Splita, u braku je i otac je jednog djeteta. Vaga mu je pokazala da ima 200,7 kg!

Vezana vijest

Ante Miletić
NOVA SEZONA Ante Miletić (26): Bez majke je ostao s 12 godina, a u 'Život na vagi' prijavio se jer se boji da ista sudbina ne zadesi i njega

"Prije sam se aktivno bavio sportom, a onda sam prestao. Napunio sam 18 godina, došao do nekog auta, svojih primanja, počeo u kući ne slušati oca ni nikoga... Oni za ručak skuhaju blitvu i tikvicu, ja to neću ni pojesti ili probrljati po tanjuru i preko vrata otići", ispričao je Ante Miletić kako je od sportaša došao do kandidata 'Života na vagi'

"Njegova majka nam je u svatovima umrla. Mama je od uzbuđenja dobila moždani udar i nakon 10 dana je umrla. Njemu je bilo 12 godina i previše je patio za njom. Našao je utjehu manje-više u hrani, sve je to djelovalo na njega, nema mame, a ja sam morao se boriti s njima preživjeti jer njih je troje, a ja sam jedini koji sam zarađivao i evo do čega je došlo", ispričao je tata Jakov.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Drugi prijatelji dođu iz škole i čeka ih mater kod kuće, a mene čeka ili sestra ili otac koji je tek došao s posla... Završi škola po ove dođe mater, po mene ne dođe nitko i tako...", ispričao je Ante kojem je to teško palo govoriti.

"Ima u kvartu 50 kafića, u 10 uđem u ostalih 40 kafića su tolice za normalne", ispričao je slikovito te dodao: "Svako malo platim kaznu jer ne mogu zavezati pojas", otkrio je Ante. 

Potporu, dok je prvi put išao na vagu, dali su mu otac, supruga i sinčić. Vaga mu je pokazala da ima 200,7 kg! 

"Nisam mogla ni sanjati da ima 200 kg! Strašno! On ne može ići sa mnom i sinom Jakovom u šetnju, umori se nakon 100 metara... Ajmo sjesti na klupu, ajmo se vratiti kući, nećemo ići... Kako nema mogućnost biti s ocem koliko drugi budu jednostavno ga nekad zna odbijati jer je non-stop sa mnom", ispričala je supruga Dijana kroz suze. 

Ante im je pak obećao da će napraviti sve što je u njegovoj mogućnosti da se to promijeni. 

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!