Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Matej je otišao u Njemačku igrati rukomet, a vratio se sa 60 kilograma viška: 'Većinom su iz Slavonije stizali kuleni, kobasice, slanina. To me u biti i ispunjavalo'

Slavonac Matej bivši je sportaš, 10 je godina bio rukometni golman, ali se danas zbog pretjerane tjelesne težine ne može baviti sportom koji toliko voli.

Vezana vijest

Matej Petrović
NOVA SEZONA Matej Petrović stiže u 'Život na vagi': 'Život mi je posao-krevet-hrana. Htio bih opet biti onakav kakav sam bio kad sam se bavio sportom'

Uporan, društven i zanimljiv mladić, kako sebe opisuje 26-godišnji Matej, odselio je iz rodnog Đurđenovca u Njemačku radi posla, ali je tamo nagomilao višak kilograma. 

Matej Petrović je gotovo 5 godina živio u Njemačkoj, a iako se poluprofesionalno bavio rukometom, uspio je dobiti nekoliko desetaka kilograma na vagi. "Otišao sam tamo igrati rukomet i raditi, kao poluprofesionalni sportaš... Kad sam otišao tamo, u četiri godine sam dobio 60 kilograma. Tamo sam jeo sve. Većinom su iz Slavonije stizali kuleni, kobasice, slanina. To me u biti i ispunjavalo, kad sam prestao igrati rukomet i došao doma s posla bio mi je gušt nešto pojesti", objašnjava bivši sportaš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaje kako ga nije sram zbog težine, više je bijesan na sebe. "Ja sam sam svjestan da sam to nabio svojom krivnjom", priznao je. 

Mateju je vaga pokazala kako ima 152 kg! "Dobro je, bilo je to i gore. Čak sam i smršavio malo sad, tri kilograma!", otkrio je Matej te dodao da mu je cilj da padne ispod 100 kilograma.

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!