Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Dominik većinu svog života ima problema s kilogramima: 'Kao i svaka diskriminacija u školi to kreće sa 'debeli', 'svinjo'...'

Dominik Kračun ima 23 godine i živi u Zagrebu u koji je nedavno doselio iz rodne Županje. S viškom kilograma muku muči od malih nogu. Vaga mu je pokazala da ima 162,6 kg.

Vezana vijest

Dominik Kračun
NOVA SEZONA Dominik Kračun (23) je zbog problema s kilogramima bio žrtva nasilja u školi: Zbog teške tahikardije srca bilo ga je strah početi vježbati

Dominik Kračun kaže kako je od malih nogu imao problema s kilogramima. "Otežali su mi druženje s mojim društvom iz djetinjstva, nisam mogao raditi neke stvari kao što su drugi mogli", otkrio je Dominik. 

"Veliki je popis što me tijekom života smetalo. Kao i svaka diskriminacija u školi to kreće sa 'debeli', 'svinjo', ali dio moje krivice je što sam ja to sve shvaćao ozbiljno", dodao je. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prošlosti se zbog toga fizički obračunavao, što  sa svojim vršnjacima pa i starijima od sebe. "Ja sam osoba koja ne da na sebe. Diraj mi sve, ali nemoj na mene i moju obitelj", ispričao je Dominik.

Vaga mu je pokazala da ima 162,6 kg. "Otprilike to držim plus, minus 5 kilograma već šest, sedam godina", priznao je nakon vaganja. 

Njegovi roditelji komentirali su kako su znali da ima problema s vršnjacima, ali on im nikad nije htio govoriti o tome, više je to držao u sebi. "Zatvori se u sobu i onda kad mama ide čistiti, nađe papiriće od čokolade, smokija...", ispričala je mama te dodala kako je sretna što joj se sin odlučio ući u 'Život na vagi'

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - petak u 21 sat
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!