Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Matea I. ima 103,1 kg: 'Sa 16 godina dogodio se brodolom u mom životu, završila sam na psihijatriji i udebljala se od antidepresiva'

Mlada 24-godišnja Slavonka Matea Ilinčić po zanimanju je ekonomistica, a obožava pisati prozu i za sebe kaže da je umjetnička duša.

Vezana vijest

Matea Ilinčić
NOVA SEZONA Matea Ilinčić (24) stiže u 'Život na vagi': Sanja da jednog dana postane glumica, a i voljela bi se osjećati ugodno u kratkim hlačicama

Matea Ilinčić je bila jako nervozna pa je odlučila odmah stati na vagu. Pokazala joj je da ima 103,1 kilogram i time je najlakša kandidatkinja pete sezone.

"Ja sam cijeli život mršava bila i sa 16 godina dogodio se brodolom u mom životu, završila sam na psihijatriji i ja sam se udebljala od lijekova, antidepresiva. Razlozi su bili obiteljske svađe i rastava braka i to je na mene jako utjecalo. Ne sjećam se jesu li oni meni ikad rekli 'oprosti'", ispričala je iskreno Matea nakon vaganja te time otvoreno progovorila o ovom problemu koji muči brojne ljude koji odluče potražiti psihološku pomoć te se liječe određenim antidepresivima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja te moram odmah pohvaliti, ti si prva u 'Životu na vagi' koja je otkrila da se udebljala od antidepresiva. Skupila si hrabrost progovoriti o psihičkoj stranici cijele priče. Na tome ti čestitamo i dajemo ti veliku podršku zbog svega što si prošla i odlučila promijeniti svoju svakodnevicu", rekla joj je Marijana Batinić koja je, kao i većina okupljenih, bila u suzama. 

"Svi su bili uz mene tad, ali moja teta i sestra. Sad smo saznali da je moja sestra trudna i stvarno bih htjela tog svog nećaka ili nećakinju dočekati u naručju da budem mršava, ona stara Matea", rekla je u suzama. 

"Matea je dobra, napreduje i to je najbitnije. Bori se, borac je", rekla je teta. "Njezin jedini problem je što je netko mora stalno gurati, ali tu je, uspjet će, ne sumnjam!", poručila je pak njezina sestra. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!