Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Olivera o odrastanju tijekom rata: 'Ostala sam sama sa 16 godina, moji mama, tata i sestra su uspjeli izaći, ja sam ostala...'

U utorak navečer gledali smo prvo vaganje nakon treninga kandidata 'Života na vagi'. Iako je kandidatima otkriveno da nitko neće ispasti, mnogi od njih bili su nervozni čekajući da vide svoje rezultate.

Nervozna je bila i Olivera, učiteljica iz Knina, koja se nadala da je skinula barem 4 kilograma. Dok je čekala vaganje, razgovarala je sa Sanjom te joj otkrila kako je njezino odrastanje tijekom rata u Travniku izgledalo. 

"Kao i većina nas, moje generacije rođene 1975. godine, tu će se naći svatko od nas... Ostala sam sama s nekih šesnaest i pol godina, moji su uspjeli izaći, majka, sestra i otac, a ja sam ostala sama. Snalazila sam se samostalno 11 mjeseci sam bila sama, tu su bili većina mojih vršnjaka, prijatelja, koji su uglavnom izginuli, većina njih", rekla je Olivera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Takve stvari su dio života bilo koje osobe koja se nalazila u takvim momentima kao i ja", dodala je.

"Najveći izazov bio mi je popeti se na križni put, uspjela sam svih 13 etapa, a hrana... Meni godi, iskreno", komentirala je kako joj je sad u 'Životu na vagi' te se sa Sanjom složila da je trening najveći izazov jer osjeti velike bolove u tijelu.

Nakon toga je stala na vagu. Pokazala joj je 3,9 kg manje! 

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 18.55 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!