Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Marica ispričala zašto je sa 19 godina otišla od kuće: 'Mama je sve negativno što je vidjela u njemu iskaljivala na nama'

Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. U 'Život na vagi' se prijavila jer želi biti dobar primjer djeci s kojom trenira

Vezana vijest

Trenerica Marica u suzama: 'Zbog debljine me druga trenerica vrijeđala pred djecom'  (thumbnail)
ŽIVOT NA VAGI Trenerica Marica u suzama: 'Uvrede na račun debljine trpim na sportskom terenu, jedna trenerica mi je znala vikati da sam debela kravetina'

Marica je prije prvog vaganja otvorila dušu trenerici Sanji koja ju je pitala da malo otkrije kako joj je prošao prvi ciklus u 'Životu na vagi'.

"Super, snalazim se, imala sam prekjučer neke padove i malo sam razmišljala o doma, ali mislim, što će vrijeme više odmicati to će biti lakše", komentirala je Marica kakvi su joj prvi dani u 'Životu na vagi'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potom ju je Sanja pitala je li brine o sebi kao što brine o drugima. 

"Zadnjih desetak, dvanaest godina sam prestala malo brinuti o sebi. Ja sam jedva čekala da završim srednju školu i da se maknem od doma. Ja sam sa 19 godina otišla, sama svojim putem, konobarila sam da platim faks...", rekla je. 

"S očuhom smo odrasli, ja sam dijete iz maminog prvog braka, ja i brat i mama je ono, sve ono negativno što je vidjela u njemu je iskaljivala na nama", otkrila je Marica. 

Sanja ju je upitala je li joj zbog toga teško. 

"Dosta mi je teško. Dan danas moja obitelj ne kuži zašto sam ja tu. Oni su naučili da sam ja jaka i da ja to mogu, jer stvarno, sve što imam, sama sam si stvorila, ali to me koštalo, evo, ovog svega što sam danas", rekla je Marica. 

Sanja joj je na to rekla da se treba poštovati zbog onog što je. "Svaka čast!", dodala je.

Marica je došla u show sa 134,1 kilogram, a nakon prvog ciklusa vaga joj je pokazala 128,1, točnije 6 kilograma manje! 

 • Život na vagi - nova sezona

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

  Ponedjeljak - četvrtak u 21.15, petak u 20 sati
  • Voditelj:
   Sanja Žuljević
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!