Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Matea C. o teškom odrastanju: 'Godinama smo živjeli u teškom siromaštvu. Nakon majčine smrti nisam nikome htjela biti na teret...'

Kandidatkinja 'Života na vagi' ispričala je kako je nalazila utjehu u hrani nakon teških životnih situacija

Vezana vijest

ŽIVOT NA VAGI Matea Cakić iskreno: 'Nakon što je moja majka počinila suicid ja sam se tješila hranom'

Matea Cakić najmlađa je kandidatkinja ove sezone 'Života na vagi'. Mlada studentica japanskog jezika trenutno zbog obaveza na fakultetu živi u Puli, a u show se prijavila kako bi, kaže, promijenila životne navike i skinula kilograme koji joj smetaju u njezinom mladom životu.

Matei su se kilogrami počeli nagomilavati nakon smrti majke. Tada je, s 18 godina, odlučila otići iz Hrvatske kako ne bi bila ljudima oko sebe na teret. Sa 22 godine počela je osjećati da joj višak kilograma šteti, a shvatila je i da je skroz zanemarila sebe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon što mi je majka počinila suicid, nisam nikome htjela biti na teret i otišla sam sama izboriti se za sebe", otkrila je Matea na samom početku 'Života na vagi'.

Tijekom vaganja u petak otkrila je i kako je njezino odrastanje izgledalo. 

"Mi smo godinama, otkad ja znam za sebe, bili u teškom siromaštvu. Nakon što se to desilo, nisam htjela biti nikome na teret jer stalno sam se mijenjala, živjela sam malo s bratom, malo s bakom... Nakon nekog vremena shvatite da nikome nije lagano, a kad ja dođem onda je još teže. Pa sam odučila početi raditi nakon srednje škole i to mi je bio prioritet. Znači, zarađivanje novca i osamostaljenje", ispričala je.

Njezine riječi rasplakale su mnoge, a na rubu suza bio je i trener Edo. "Šokantno je čuti takva svjedočanstva. Apsolutno je razumljivo da su u Mateinom slučaju okolnosti bile te koje su uzročno posljedično bile vezane uz toliko veliko nagomilavanje kilograma i da su ključni razlozi njezina trenutačnog zdravstvenog stanja", komentirao je.

Mateinu ispovijest možete pogledati u videu!

Vaganje i prvo ispadanje iz 'Života na vagi'

 

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 19.15 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!