Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Vijoleta o sukobu s Dodom i svojoj prošlosti: 'Živjela sam s čovjekom koji je nasilan, sad kad netko malo krene prema meni ja imam strah'

Kad je Vijoleta došla na red za vaganje, Sanja ju je pitala kakva je sad situacija s Dominikom s kojim je bila u sukobu ranije ovog tjedna

Vezana vijest

Vijoleti se ne sviđa Dodin nastup, on smatra da je neshvaćen (thumbnail)
ŽIVOT NA VAGI Vijoleta iskreno: 'Susrela sam se s puno agresivaca, živjela sam s jednim koji je glumio pred drugima'

Vaganje crvenog tima započelo je s Dominikom, koji je ovog tjedna imao neke razmirice s ostalim kandidatima kojima se nije svidjelo njegovo ponašanje, a to je posebno istaknula Vijoleta.

„Susrela sam se s puno agresivaca, živjela sam s jednim koji je glumio pred drugima da je dobar, a iza zatvorenih vrata je bio nešto drugo“, kazala je Vijoleta tad, koja zamjera Dominiku petljanje u trening za koji je Edo dao ovlasti Mateju te smatra da on pokazuje agresivno ponašanje. Dominik je pak rekao kako samo želi gurati tim naprijed te mu je žao što su ga tako doživjeli.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Stoga, kad je Vijoleta došla na red za vaganje, Sanja ju je pitala kakva je sad situacija. "Super, sve je normalno, sve je OK", rekla je Vijoleta te dodala kako su se dogovorili kako se neće na to više vraćati.

"Možda sam ja taj naš sukob shvatila pre, pre zato jer sam ja živjela u jednom periodu života s čovjekom koji je dosta nasilan, imala sam nekakav buran život osam godina s čovjekom koji je meni svašta radio, radio je svakakve drame u našem životu i onda kad netko krene na mene nekako malo, ja već imam nekakav strah. Ali to je meni od prije i ja se pokušavam osloboditi i tu mi pomaže trener i treninzi", rekla je Vijoleta. 

Nakon toga je Vijoleta stala na vagu koja je pokazala da ima 1,2 kg manje. 

 • Život na vagi

  natjecateljska emisija - Hrvatska - 2019.

  Ponedjeljak - petak u 18.55 sati
  • Voditelj:
   Marijana Batinić
  Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!