Ostani doma

KALKULIRA?

Vaga pokazala da je Matej u plusu, ali spasio ga imunitet: 'Ovaj rezultat mi odgovara zbog idućeg cikusa, sad svatko igra za sebe'

Matej je još tijekom velikog izazova bio jako opušten te je rekao kako se ne brine jer ima imunitet...

Kad je došlo je vrijeme za vaganje, a Sanja je rekla da o tome tko večeras napušta show odlučuje žuta linija. ''Ugrožena su tri najlošija rezultata, ali puno vas ima prednosti. Petra ima 0,5 kilograma prednosti na vaganju, Dodo 1 kilogram, dok je Matej osvojio osobni imunitet'', rekla je Sanja te dodala da s obzirom na to da nisu iskoristili 'zlatni kulen' dok su bili tim, taj kulen će pobjedniku showa donijeti još 20 tisuća kuna nagrade.

Potom je Mate prvi stao na vagu, a rezultat je bio razočaravajući, i to najviše za trenera Edu. Vaga mu je pokazala da je dobio 0,1 kilogram pa je sa 107,6 kilograma došao na 107,7 no on se time nije previše zamarao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Ovaj rezultat mi stvarno odgovara, pogotovo sad za idući ciklus'', objasnio je Matej te dodao da sad svatko igra za sebe i sam odlučuje kako će dalje. Matej ima osobni imunitet pa žuta linija na njega nije utjecala.

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Sanja Žuljević
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!