Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Kandidati odlučili da Vijoleta ide kući: 'Ovo je prvi put da mi nije bilo teško nekoga napisati'

Iako su ispod žute linije trebala biti samo tri najlošija rezultata, Dominik i Vijoleta su imali isti postotak tako da su se naposljetku oboje našli ispod žute linije, uz Maju i Maricu.

Marica je glasala za Dodu jer se s njim najmanje zbližila. Matej je glasao za Vijoletu jer smatra da ima krive motive zašto je u showu, tj. da nije ispravan motiv htjeti samo doći do finala, a i smatra da je dogovarala s drugima da se izbaci Dodo. Dominik je glasao za Vijoletu jer Maju i Maricu poštuje više nego nju a i trude se više od Vijolete. Ante je također svoj glas dao Vijoleti.

„Ovo je prvi put da mi nije bilo teško nekoga napisati. Mislim da ću moći prvi put mirno spavati s tim da sam nekoga napisao“, komentirao je Ante.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petra je glasala za Dominika iz ženske solidarnosti, baš kao i Vijoleta i Dominik. Maja je napisala Vijoletu jer smatra da bi je napisala na sljedećem vaganju, dok vjeruje da Dominik to ne bi napravio. Prema tome su Dominik i Vijoleta imali po četiri glasa pa je o konačno ishodu odlučivao njihov ukupni rezultat.

Dominik je u show došao sa 162,6 kg, a dosad je izgubio 39,2 kg, što je 24,1% tjelesne mase. Vijoleta je došla s 120,9 kg, a sada ima 95,7 kg, što je u postotku gubitak od 20,8% te je prema tome ona ta koja napušta show.

Vijoleta je prokomentirala da je htjela da žena konačno pobijedi u showu te da misli da je Maja sama sebi podmetnula kajlu jer bi imala više šanse za ostanak u showu da je ostala ona, a ne Dominik.

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Sanja Žuljević
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!