Ostani doma

INTERVJU

Vijoleta iz 'Života na vagi' za RTL.HR: 'Konačno mogu kupiti robu koja mi se sviđa, a ne samo onu u koju stanem'

Vijoleta Taleski, kandidatkinja pete sezone, koja je prošlog tjedna napustila 'Život na vagi', nakon svog izlaska iz showa otkrila je koji su joj planovi do finala, što se promijenilo u njezinom životu u odnosu na razdoblje prije 'Života na vagi', ali i što misli o navodima da je tračala druge kandidatkinje kako bi utjecala na glasanja o ispadanjima.

"Da, pogodilo me ispadanje. Iskreno sam priželjkivala ulazak u finale", komentirala je Vijoleta za RTL.HR te dodala: "Hmmm, ja svakako nisam željela izaći pa da se mene pitalo, izašao bi Dodo. Iznenadila sam se kada sam čula svoje ime od osobe od koje to nisam očekivala, ali ništa ne zamjeram, sve je to igra. Možda mi to malo i laska jer me ta osoba vidjela kao konkurenciju pa je glasala za moj izlazak iz showa", dodala je aludirajući na Maju.

No, kad priča o treneru Edi, ima samo riječi oduševljenja. "Edo je profesionalac. Čovjek koji svoj posao, po mom mišljenju, doživljava kao  poziv i obavlja ga srcem i dušom. Vrlo emotivno je prolazio s nama kroz sve naše transformacije, uspone i padove. Kada se njegov trud i angažman udružio s našim, dobar rezultat je bio neizbježan. Mislim da Edo zaslužuje veliko poštovanje svakog kandidata, a posebno kandidata crvenog tima", kaže Vijoleta, koju su drugi kandidati u showu zvali 'mama'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Biti mama je super i naravno da laska", komentira kroz smijeh te dodaje, "Od kandidata najviše sam se zbližila s Petrom, Maricom i Zdravkom, s njima ostajem u kontaktu i dalje!" A osim cura, Vijoleti je podrška bila i obitelj. "Ljudi meni važni su ponosni na moj uspjeh, podržavaju me. Bili su inicijatori da se uopće prijavim za ovaj show i ja sam im beskrajno zahvalna", kaže iskreno nekadašnja miss.

Kako je napustila show, Vijoleta se vratila svojim svakodnevni obvezama, ali ne i navikama. "Danas ja ponovno radim gotovo sve kao i prije showa. Razlika je ta što su zdrava prehrana i redoviti treninzi postali dio moje svakodnevice. Danas najviše uživam u kupnji jer konačno mogu kupiti robu koja mi se sviđa, a ne samo onu u koju stanem", priča kroz smijeh te dodaje da njezin proces nije stao s krajem boravka u 'Životu na vagi'.

"Do finala voljela bih skinuti što više kilograma, naravno, biti druga, ali ukoliko to izostane, neću biti nesretna jer odraz u ogledalu čini me sretnom, kao i  činjenica da se moje zdravstveno stanje znatno poboljšalo", kaže Zagrepčanka koja bi do finala voljela skinuti još barem 20 kilograma te otkriva: " Kao predstavnica ženskog roda, moj favorit je definitivno Marica. Molim dečke da ne zamjere jer su mi i oni postali jako dragi!" 

A sljedeći tjedan u programu RTL-a finalni je tjedan „Života na vagi“ u kojem će se saznati tko su finalisti, ali i tko je najbolji!  

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Sanja Žuljević
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!