Ostani doma
Petra prvi put jahala konja, Matej nakon dugo vremena odigrao rukometnu utakmicu, a Dodo pojeo dva kilograma fiš-paprikaša!

ŽIVOT NA VAGI

Petra prvi put jahala konja, Matej nakon dugo vremena odigrao rukometnu utakmicu, a Dodo pojeo dva kilograma fiš-paprikaša!

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su posjetili Vukovar. U perivoju baroknog dvorca Eltz morali su odraditi veliki izazov...

''S jedne strane je 20 dijelova puzzli, koje treba prenijeti preko poligona i složiti sliku dvorca. Nagrada je kilogram prednosti na vaganju!'' objasnio je pravila Edo.

Izazov je bio naporan, no tijesna borba odigrala se između Dominika i Marice, a Marica je na kraju pobijedila i dobila prednost od jednog kilograma na vaganju. ''Marica je nadnaravno moćna za jednu curu, zaslužila je ovu pobjedu'', zaključio je na kraju Matej.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Super je pobijediti. To je moja jedna od većih pobjeda ovdje i drago mi je što nisam puno lošija od dečki'', sretna je bila Marica te dodala da je ponosna na sebe.

Petra odbila razgovarati s Edom

Nakon izazova Edo je želio nasamo popričati s Petrom jer nije dala sve od sebe tijekom zadatka, ali Petra mu je rekla da o tome sada ne želi razgovarati, što je njezina trenera razljutilo pa je odustao.

''Ušao sam u taj odnos iskreno, svim svojim srcem, svom svojom dušom i ja joj od srca želim i dalje sve najbolje. No ako ona želi ići putem koji nije ispravan, nije pravi, ja tim putem ne želim ići i ne mogu joj tada pomoći'', rekao je Edo.

Petra je za to vrijeme komentirala da se osjeća kao 'Pale sam na svijetu' jer joj je otišla Viki, a i bila je, kaže, loše volje. ''Već unaprijed znam da ću biti zadnja i nije mi to više zabavno. Ne želim odustati, ne znam što dalje očekivati, ali danas mi ne ide'', zaključila je Petra.

Iznenađenja za Mateja i Petru

Trenerica Maja odlučila je iznenaditi Petru, a Edo Mateja. Maja je Petru odvela među konje i tako je jako razveselila da je komentirala kako obožava sve vrste konja te da je često znala otići u konjički klub u Karlovcu, ali ju je uvijek bilo strah jahati zbog težine. Budući da joj je Maja otkrila da jaše, Petra je bila oduševljena što dijele istu ljubav prema konjima.

Za to vrijeme Edo je Mateja odveo u sportsku rukometnu dvoranu. ''Smišljao sam kako da ti bude zabavan trening, ali da ga mrziš i sjetio sam se priprema za rukomet!'' smijao se Edo, ali i Matej, presretan zbog iznenađenja.

Dok su se dečki pripremali igrati rukomet, Maja je Petri priuštila sat jahanja, na čemu joj je Petra bila jako zahvalna, a na kraju je komentirala kako je mogla jahati već 20 godina da nije bila pretila.

Edo je Mateju priredio još jedno iznenađenje - doveo mu je cijelu njegovu rukometnu ekipu, na čelu s bratom, a za tu prigodu napravili su i dresove na kojima je pisalo Život na vagi i Matejev nadimak, Bubi. Matej nije mogao sakriti suze radosnice, a njegovi su prijatelji komentirali, kada su ga vidjeli da su ugodno iznenađeni njegovom preobrazbom. ''Prije nije mogao hodati i pričati, a vidi ga sad. Ma, ovo je uspjeh i za nas je on pobjednik'', rekao je Bubijev prijatelj Ivan.

'Ljuta borba' između Mateja i Dode

Nakon iznenađenja za Petru i Mateja uslijedilo je i iskušenje. ''Bila bi sramota da ste u Slavoniji a da niste pojeli fiš-paprikaš, a ovaj je po staroj recepturi'', počela je Sanja, a Petra je komentirala da ne može podnijeti kuhanu ribu.

''Svi kotlići su isti, a u svakom se nalazi točno tri kilograma fiš-paprikaša i pola kilograma tjestenine. Svaki tanjur ima između 300 i 400 kalorija. Vaš je zadatak da u pola sata pojedete što možete više. Pobjednik će biti onaj koji pojede najviše, a nagrada će biti umanjena za onoliko kilograma koliko ste pojeli fiša plus dodatnih pola kilograma prednosti na sljedećem vaganju'', objasnila je pravila Sanja.

Vezana vijest

Matej zaigrao rukomet s bratom! (thumbnail)
ŽIVOT NA VAGI Edo doveo Mateju cijelu rukometnu ekipu na čelu s Matejevim bratom: 'Prije nije mogao hodati i pričati, a vidi ga sad!'

Iako su se prvo premišljali i nisu htjeli jesti, Matej je ipak zagrabio fiš, a njega je slijedio Dodo. Za to vrijeme Ante, Zdravka, Maja, Petra i Marica i dalje su raspravljali treba li Ante početi jesti. ''Ja ako počnem, sustići ću ih i pojest ću sve, što je meni pojesti tri kile'', rekao je Ante, a na kraju je Zdravka ipak odlučila probati fiš.

Naposljetku je Maja pojela 0,1 kilogram, Matej 1,4 kilograma, no Dominik je pojeo dva kilograma fiš-paprikaša i tako odnio pobjedu od dva i pol kilograma prednosti na vaganju.

Što će donijeti novi dan i tko će na vagi izgubiti najmanje, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati na RTL-u.

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Sanja Žuljević
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!