Ostani doma

ŽIVOT NA VAGI

Čak je i Marica glasala za Majin odlazak: 'Ona mi je tu najdraža, ali samo sam realna trenutno'

Žuta linija presudila je Maji.

Na sinoćnjem vaganju ispod žute linije našle su se Zdravka i Maja nakon čega su kandidati morali odlučiti tko od njih dvije ide kući. Kandidati su na pločicu napisali Majino ime, a tu odluku je donijela čak i Marica koja je nekoliko puta isticala da su se ona i Maja jako zbližile i postale prijateljice. 

"Isto Maja jer moj glas ne bi nešto promijenio, a Zdravka od prvog dana uz mene od cura stvarno otkida u svim pogledima... Maja mi je tu najdraža, ali samo sam realna trenutno", objasnila je Marica. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Razlog zašto su napisali Majino ime bio je uglavnom manji angažman od onog koji je Zdravka pokazivala tijekom cijelog showa. 

Ante je priznao da mu je bilo jako teško odlučiti koga izbaciti jer je povezan s obje, ali je ipak odlučio nominirati Maju jer ima lošiji rezultat od Zdravke. Dominik je svoj glas dao Maji jer Zdravku smatra ženom zmajem. I Matej je glasao za Maju, baš kao i Petra te Zdravka.

Podsjetimo, Maja je u show došla sa 138,6 kg, a napušta ga 29,1 kg lakša, odnosno ima 109,5 kg.

A sljedeći tjedan u programu RTL-a finalni je tjedan „Života na vagi“ u kojem će se saznati tko su finalisti, ali i tko je najbolji!  

 

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Sanja Žuljević
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!