Ostani doma
Zdravku izbacili iz 'Života na vagi', a Matej pao ispod 100 kila i osvojio zlatnu ulaznicu za finale!
RTL

FINALNI TJEDAN

Zdravku izbacili iz 'Života na vagi', a Matej pao ispod 100 kila i osvojio zlatnu ulaznicu za finale!

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su nastavili s vaganjem, a o tome tko neće ući u finale odlučili su kandidati, odnosno žuta linija.

Vezana vijest

Zdravka se nada da je ostavila trag u 'Životu na vagi' (thumbnail)
FINALNI TJEDAN Zdravka nakon ispadanja iz 'Života na vagi': 'Nadam se da sam ostavila trag barem po tome što sam ostala jedina u timu'

''Tri najlošija rezultata bit će ugrožena, a tri iznad žute linije spašena'', rekla je Sanja, a na vagu je stao Matej, kojem je bila želja doći ispod sto kilograma. I ta mu se velika želja i ostvarila! Sa 102,9 kilograma Matej je došao u dvoznamenkasti klub i sada ima 99,4 kilograma. Trener Edo bio je u čudu što je Matej skinuo čak 3,5 kilograma, ali je dodao da kad si jednom sportaš, tijelo uvijek pamti. ''Što ti je sportski metabolizam! Djeco, vježbajte, tijelo pamti. Budite sportski aktivni, bilo kako, krećite se. Kad-tad, prije ili poslije, tijelo će vas nagraditi'', rekao je Edo.

Matej je bio oduševljen. ''Nisam imao sto kila barem pet-šest godina. Presretan sam. Došao sam s ciljem pasti ispod sto kilograma i postigao sam to prije nego što je došao kraj showa'', s osmijehom je rekao Matej dodajući da su mu se ciljevi sad povećali, a Edo je komentirao da je Matej izgubio trećinu sebe, što je ogroman uspjeh. Budući da je Matej zaradio i kilogram prednosti na vaganju, izgubio je 4,5 kilograma.

Marica pala ispod 100 kilograma

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marica je bila sljedeća na redu za vagu. Posljednji joj je put vaga pokazala 102 kilograma, a priželjkivala je pasti ispod sto - i uspjela je! Izgubila je 2,5 kilograma pa sada ima 99,5. ''Osjećaj je stvarno fantastičan! Nakon dugo, dugo vremena nema više one brojkice  naprijed. Vrhunski, stvarno!'' presretna je bila Marica.

''Ispadnem li ja danas ili ostanem do finala, uopće mi nije bitno. Bitno mi je da sam se dobro zabavio, dobro kila skinuo i našao nove prijatelje'', rekao je Dodo prije nego što je stao na vagu, a onda ponovio da nema motivaciju za ostanak do finala. Maji i Edi nije bilo jasno zašto više nema motivaciju kada je još uvijek u natjecanju. ''Možda tako priča zato što ga je strah da će imati loš rezultat na vagi pa mu je to opravdanje'', zaključila je Maja.

Dominik je na posljednjem vaganju imao 120, 4 kilograma, a skinuo je 4,6 kilograma! Sada ima 115,8 kilograma, a rekao je da je nakon tog rezultata ipak malo motiviraniji.

Ante, Zdravka i Petra ispod žute linije

Ispod žute linije našli su se Petra, Ante i Zdravka, a kandidati su morali napisati koga izbacuju iz showa. Zdravka je napisala Petru dok su svi, osim Marice koja je napisala Antu, napisali Zdravku, a najviše je sve šokiralo što je i Ante napisao njezino ime uz obrazloženje kako je Zdravka premorena i da je zaslužila drugu nagradu. ''Želim da ona uzme 50 tisuća kuna, a ne netko drugi tko je već vani'', rekao je Ante dodajući da je to napravio dobronamjerno. ''Ako uđe u finale i bilo tko od nas tri muška bude s njom, mislim da su joj šanse baš nikakve, a vani, ta je druga nagrada sigurno njezina'', zaključio je Ante.

Splićanka je napustila show, a prije nego što je otišla, rekla je kako je zahvalna što je odabrana među tolikim kandidatima te da će ostati zapamćena i po još nečemu. ''Nadam se da sam ostavila trag barem po tome što sam ostala jedina u timu, a to se nikad nije dogodilo - ne samo u Hrvatskoj nego i u Europi i šire! Nadam se da ću tako nastaviti i vani!'' smijala se Zdravka, koja je u show ušla sa 123 kilograma, a iz njega izašla lakša za 32,5 pa tako odlazi kući sa 90,5 kilograma.

Mateju pripala zlatna ulaznica za finale

Zdravka ispala, a Matej osvojio zlatnu ulaznicu

"Ja sam samu sebe već pobijedila i svoj život. Jer znam kakva izlazim van, koliko sam jača i puna samopouzdanja'', rekla je Marica nakon što su se vratili u kuću, a uslijedio je i trening. No ne bilo kakav. Treneri su rekli kandidatima da će otići u selo i pomoći suseljanima Stare Kapele pa su im cijepali i slagali drva, a nakon toga još odradili i trening.

Uslijedio je i posljednji veliki izazov. ''Za ovaj vam izazov treba snaga - fizička i mentalna. Primit ćete se za šipku da su vam ruke iznad glave, a nakon toga morate ostati visjeti što dulje. Nagrada za koju se borite zlatna je ulaznica za finale'', otkrili su treneri, a na kraju je pobijedio Matej i tako postao prvi finalist pete sezone showa 'Život na vagi'.

Što kandidate čeka u finalnom ciklusu 'Života na vagi' i kome se još smiješi finale, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati.

  • Život na vagi

    natjecateljska emisija - Hrvatska - 2020.

    • Voditelj:
      Sanja Žuljević
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!