Ostani doma
Dominik i Ana za RTL.HR: 'Svim ljudima poručujemo da nikad ne treba gubiti nadu'
RTL

BLAGDANSKA ČESTITKA

Dominik i Ana za RTL.HR: 'Svim ljudima poručujemo da nikad ne treba gubiti nadu'

Dominik Kračun, finalist pete sezone 'Života na vagi' nedavno je za RTL.HR zajedno s djevojkom Anom Žderić, kandidatkinjom četvrte sezone, otkrio kako su se njih dvoje zaljubili, a sad smo s njima razgovarali o blagdanima, ali i tome što su poželjeli za 2021. godinu.

Dominik i Ana

Kako planirate provesti blagdane? 

Blagdane planiramo provesti sa svojom obitelji, ali i zajedno. Ali Novu godinu želimo dočekati s našim prijateljima u nadi da će 2021. godina biti puno bolja.

Što vam je, osim veze, u pozitivnom smislu obilježilo 2020. ? 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ana: Za mene je 2020. godina bila vrlo posebna iz razloga što mi se rodila nećakinja, vratila sam se nazad na put prema zdravom životu i, najvažnije od svega, pronašla sam ljubav.

Dominik: Za mene je 2020. isto od velikog značenja jer uz sve ove loše stvari koje se događaju u svijetu, dogodile su se velike i pozitivne promjene, poput produljenja života za 10 do 15 godina, vijest da ću postati ujak i isto, najvažnije od svega – pronašao sam veliku ljubav svog života.

Ima li nešto što biste htjeli zaboraviti, izbrisati iz ove godine, osim korone, naravno? 

Mi više gledamo na pozitivne nego na negativne stvari pa tako možemo i reći da smo već i zaboravili sve loše što nam se dogodilo u ovoj godini.

Dominik, hoće li blagdanski specijaliteti biti veliki izazov za tebe, to je nešto o čemu si pričao i s Edom? 

Živim u kraju gdje su jako bogati blagdanski specijaliteti i naravno da ću nešto i pojesti, međutim, nutricionistkinja Martina rekla nam je da se hrane ne moramo bojati, a uz Edinu pomoć koju sam imao tamo, znam kako ću to i potrošiti.

Puno suza, osim Edinih, i emocija izašlo je na vidjelo u ovoj sezoni 'Života na vagi', je li se na kraju iz toga rodilo nešto dobro? 

U ovoj sezoni svakako je bilo suza, i Edinih i Majinih, pa tako i nas kandidata. Emocije nikada ne treba skrivati nego treba pokazati kako se osjećaš. Mogu reći da smo  zbog tih emocija koje smo izražavali tamo, i uspjeli napraviti ove velike promjene po koje smo i išli.

I za kraj, što biste poželjeli u 2021. godini? 

Najveća želja koju imamo je da se ljudi vrate u normalan život, pa tako i nas dvoje. Svim ljudima poručujemo da nikada ne treba odustajati od svojih ciljeva i nikada ne treba gubiti nadu. Puno sreće i zdravlja u nadolazećoj 2021 godini!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!