Ostani doma
Matej iz 'Života na vagi' o željama za 2021. godinu: 'Želje su mi ostati zdrav, uživati s djevojkom i obitelji te guštati u svakom trenutku'
Privatni album/RTL.HR

INTERVJU

Matej iz 'Života na vagi' o željama za 2021. godinu: 'Želje su mi ostati zdrav, uživati s djevojkom i obitelji te guštati u svakom trenutku'

Otkrio je kako će provesti blagdane, a ima i divnu čestitku za sve naše čitatelje!

Matej Petrović, pobjednik pete sezone 'Života na vagi', u intervjuu za RTL.HR otkriva kako planira provesti blagdane, govori o svom prijateljstvu s Dominikom, ali i je li ga upoznao sa svojom djevojkom!

Kako planiraš provesti ove praznike? 

Planiram ih provesti u krugu obitelji. Zbog trenutne epidemiološke situacije, neće to biti druženje na kakvo smo inače navikli, ali prilagodit ćemo se. 

Kakve su ti želje za novu 2021. godinu?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Želje su mi ostati zdrav i sretan, uživati sa svojom djevojkom i obitelji te guštati u svakom trenutku, baš kao što to radim i sada. A da budu sretni, zdravi i veseli želim i Vašim čitateljima, uz želju da im je Božić bio sretan, a nadolazeća godina nek bude bolja nego ova.

Matej Petrović

Pokrenuo si i svoj YouTube kanal, koji je cilj?

Kanal sam pokrenuo iz čiste zabave i na zahtjev svojih Instagram pratitelja. Na profilu, ali i putem medija dobio sam puno upita o tome što radim, kako izgleda moj dan, kako su drugi kandidati i sl. pa sam na to odlučio odgovoriti putem YouTube videa. Kako ne stignem svima odgovoriti pojedinačno, pozivam čitatelje da zaprate moj Instagram profil, YouTube kanal i Facebook stranicu te ondje iz prve ruke saznaju odgovore na pitanja koja ih zanimaju.

Prvi gost ti je bio Dominik... Kako je bilo u Županji, jeste li odoljeli onom prekrasnom domaćem kulenu?

Probali smo kulen, ali i druge Dodine odlične domaće proizvode. Dodina obitelj ugostila me divnim zdravim ručkom, a kako smo prije njega odradili mali trening, šniticu kulena mogli smo si priuštiti. 

Marijana Batinić, finale 'Života na vagi'

Je li te Dodo upoznao s djevojkom? 

Nažalost, Anu nisam imao prilike upoznati, no Dodo je toliko lijepo i puno pričao o njoj da imam osjećaj da se već jako dobro znamo.

Jesi ti njega upoznao sa svojom djevojkom? 

Da.

Hoćete li možda ti i djevojka provesti blagdane skupa? 

Naravno.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!