Ostani doma
Zdravka iz 'Života na vagi' otkrila svoju želju za 2021.: 'Iz godine u godinu uvik želim isto - posao na neodređeno u struci nakon 20 godina'
Privatni album/RTL.HR

INTERVJU

Zdravka iz 'Života na vagi' otkrila svoju želju za 2021.: 'Iz godine u godinu uvik želim isto - posao na neodređeno u struci nakon 20 godina'

Zdravka Kapetanović, simpatična kandidatkinja pete sezone 'Života na vagi' otkrila nam je kako planira provesti blagdane pred nama, ali i ima li i ona, kao Dominik i Matej, koji su ljubav našli po završetku showa, neku svoju simpatiju...

"Blagdane planiram provesti u krugu obitelji kao i uvik, s majkom, bratom, nećacima, bratovom ženom i njenom obitelji. Uvik puna kuća i veselo, jer mi to tako najviše volimo", kaže uvijek nasmijana Splićanka koja se 'ne boji' svih slasnih delicija koje će se naći na blagdanskom stolu. "Neće mi biti izazov, već sam dovoljno jaka u glavi da se ne brinem. Naučila sam da se ne treba bojati hrane i ako se malo počastiš, samo odradiš jači trening. I to je to, dobra formula faze održavanja", kaže Zdravka Kapetanović.

A otkriva i koje joj je najdraže jelo. "Dalmatinska pašticada, koja je uvik na blagdanskom stolu, te od slastica domaća bajadera i krempite by moja majka, jer mama zna najbolje", govori kroz osmijeh. 

Zdravka Kapetanović

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 'Životu na vagi' je izgubila kilograme, ali je dobila nove prijatelje među kandidatima i trenerima te nagradu od 50 tisuća kuna, a po tome će i pamititi ovu tešku 2020. godinu. "Po čemu drugom bi mogla pamtiti 2020. nego po 'Životu na vagi' jer je ovaj uspjeh nenadmašiv sa svim ostalim događajima u 2020. godini s obzirom da je svima nama godina bila 'sputana' u doslovnom smislu riječi zbog korone", objašnjava te dodaje: "Napravila sam veliki korak, veliki promjenu, veliki uspjeh, ipak sam ja pobjednica nefinalista pete sezone 'Života na vagi.' Pamtit ću je po ogromnoj podršci sa svih strana i predivnim porukama i prije ulaska u sami show", kaže Zdrave te dodaje: "Hvala vam svima, samo za taj osjećaj, vridilo je!"

S obzirom da je ostvarila veliki cilj u 2020. godini, pitali smo je što bi si poželjela u 2021. godini. "Prvenstveno želim zdravlja mojoj obitelji i svima oko mene, a onda iz godine u godinu uvik želim isto - posao na neodređeno u struci nakon 20 godina od diplome, mislim da je to više strašno! Ostani pozitivan", komentirala je Zdravka koja je po zanimanju učiteljica, a radi u Centru za autizam te ima dječju igraonicu.

Zdravka, finale 'Života na vagi'

Naposljetku, s obzirom da su neki kandidati pronašli sreću u ljubavi nakon izlaska iz showa, smiješi li se i njoj nekakva simpatija u novoj godini? "Jako mi je drago zbog pojedinih kandidata - samo ljubav, a šta se tiče moje simpatije koje se uvik smiješe... Znate onu poznatu našu pismu... 'Ko sunce moje tebe čekam ja, da opije nas vino Jadrana...'", odgovorila je pjesmom u svom stilu!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!