Ostani doma
Maja i Zdravka guštaju zajedno za blagdane: 'Da nam je netko rekao da ćemo za pola godine zajedno biti lakše 90-ak kg...'

BRAVO

Maja i Zdravka guštaju zajedno za blagdane: 'Da nam je netko rekao da ćemo za pola godine zajedno biti lakše 90-ak kg...'

Blagdani puni sreće i pozitive!

Maja i Zdravka, kandidatkinje pete sezone 'Života na vagi', objavile su zajedničke fotografije tijekom blagdana, a zajedno su pozirale i sjedeći pod borom.

Maja je objavila i dirljiv status: "Zdravkica i ja, cimerice od prvog dana, dilile sobu i brojale dane i tjedne, svaku večer analizirale cili dan. A ono najvažnije pitanje je bilo: 'ZDRAVKA, KOLIKO JE SATI??!' Prije spavanja i čim otvorim oči, a i tijekom cilog dana, ali tad najčešće! E, Zdravkice, da nam je tko reka u 6. misec da ćemo za po godine zajedno biti lakše za nekih 90-ak kila i sidit ispod tvog bora, bi li mu virovala?!", napisala je Maja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Milan (@maja____milan)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vrlo brzo su dobile lajkove, ali i komentare prijatelja i fanova. "Umirem od smija, ali baš tako je bilo, uvik sam virovala u dobre dušice, a ti si jedna od njih, zato mi je srce na najjače dok ovo čitam!", napisala je i sama Zdravka. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!