Renato Zahirović: instruktor trbušnog plesa i Jacquesov bivši frizer koji živi glazbu
RTL

NOVA SEZONA!

Renato Zahirović: instruktor trbušnog plesa i Jacquesov bivši frizer koji živi glazbu

27-godišnji Renato jedan je od natjecatelja koji će zapjevati u ovogodišnjoj sezoni ''Zvijezda''.

Mladom Renatu glazba je najveća životna ljubav, a ovo nije prvi natjecateljski show u koji se odlučio prijaviti. Svoj talent već je pokazao u RTL-ovoj uspješnici ''Hrvatska traži zvijezdu'', ''Pinkovim Zvijezdama'' i ''Zvijezdama Granda''.

Ljubav prema glazbi prati ga od najranijeg djetinjstva, a na nju su ga, kaže, ''navukli'' roditelji. Pokojni otac svirao je harmoniku, majka je pjevala i obitelj je živjela od njihovih gaža. Renato i danas često nastupa na eventima, svadbama i u klubovima te naglašava kako neće odbiti ništa što ima veze s glazbom.

Samohrani otac troje djece, po stuci frizer, ostavio je sve poslove kako bi se u potpunosti mogao posvetiti pjevanju. Renato se prije nekoliko godina okušao i kao instruktor trbušnog plesa. ''Nama Romima trbušni je ples u krvi'', kaže, ''no prestao sam jer ne stižem sve.''

Renatov je san u budućnosti otvoriti moderni frizerski salon u centru grada, a zanimljivo je kako je svojedobno šišao i samog Jacquesa Houdeka koji mu sada sudi u ''Zvijezdama''.

Hoće li Renato svojim vokalnim sposobnostima oduševiti žiri, ne propustite doznati u novoj sezoni ''Zvijezda'', u subotu u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!