Najmlađa natjecateljica 'Zvijezda' svjetskog glasa više od pola života provela je na pozornici!
RTL

LORENA BUĆAN

Najmlađa natjecateljica 'Zvijezda' svjetskog glasa više od pola života provela je na pozornici!

Mlada je Splićanka svim svojim dosadašnjim nastupima žiri oborila s nogu, a ovog se petka bori za ulazak u TOP10!

Lorena Bućan dolazi iz Splita, ima 16 godina i najmlađa je ovogodišnja natjecateljica. Iako ima samo 16 godina, posljednjih 9 provela je pjevajući na velikim pozornicama. Tako je već nastupala na raznim međunarodnim festivalima i jednom talent showu.

Najdraži domaći pjevači su joj Oliver Dragojević i Nina Badrić, a najviše voli pjevati soul, R&B i šansone, a od nedavno se, kaže, zaljubila i u koreanski pop, takozvani KPop. Osim pjevanja, Lorenin hobi je i sviranje gitare, a željela bi postati nova RTL-ova zvijezda jer joj je pjevanje strast.

''Želim napredovati i isprobati nešto novo, a smatram da je ovaj show prava prilika za to'', rekla je jedna od najmlađih kandidatkinja koja je pjevanje zavoljela kad je imala osam godina.

''Tada sam shvatila da mi se sviđa glazba jer sam počela slušati pjesme na internetu, a onda sam krenula i pjevušiti zajedno s prijateljicom koja mi je rekla da bi se trebala okušati u glazbi. I tako je sve krenulo'', prepričava Lorena kojoj je najveća podrška njezin četiri godine stariji brat Lovre. ''Njegovo mišljenje mi je bitno i ako on kaže da je bilo dobro, onda znam da je bilo dobro'', rekla je mlada Splićanka koja je u Grašinom timu.

Za svog mentora ima samo riječi hvale. ''Grašo je super i divno je s njim surađivati, čak je ispunio i više od mojih očekivanja, olakšao mi je je koliko je mogao i uvijek je na raspolaganju kada ga trebate'', pohvalila ga je Lorena koja će ovog petka još jednom zapjevati na pozornici i pokušati proći u TOP 10.

Hoće li ponovno zadiviti žiri, gledatelji će saznati u petak u 20 sati na RTL-u.

Reci što misliš!