Ostani doma
Zvijezde / Novosti
Nova RTL-ova zvijezda Ilma Karahmet: 'Pobjeda mi je bila potpuni šok, a duet sa Jacquesom za mene je ostvarenje sna!'
RTL

ZVIJEZDE

Nova RTL-ova zvijezda Ilma Karahmet: 'Pobjeda mi je bila potpuni šok, a duet sa Jacquesom za mene je ostvarenje sna!'

Omiljeni žiri u Hrvatskoj u finalnoj je epizodi ovogodišnje sezone najpopularnijeg RTL-ova glazbenog showa jednoglasno odlučio – pobjedu odnosi fantastična Ilma Karahmet!

Svojim spektakularnim nastupima tijekom čitave sezone talentirana 18-godišnjakinja iz Kiseljaka iz Bosne i Hercegovine potpuno je osvojila žiri i gledatelje te ponijela laskavu titulu nove RTL-ove zvijezde, kao i novčanu nagradu u iznosu od sto tisuća kuna. Njezina iskrena emocija i snažna interpretacija uvijek su iznova oduševljavali članove žirija, pa ju je Nina tako usporedila s divom Terezom Kesovijom, a njezin potpis u glasu s onim Kemala Montena.

Talentirana Ilma u intervjuu nam je ispričala svoje dojmove nakon veličanstvene pobjede, otkrila kako joj je bilo surađivati s mentorom Jacquesom Houdekom, a prišapnula nam je i poslovne planove koje želi ostvariti u sljedećoj godini.

‘Pobjeda mi je bila potpuni šok’

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

‘’U tom je trenutku to bio šok za mene, suze su samo potekle i bila sam toliko izvan sebe. Nisam mogla vjerovati da se to sve događa baš meni, a u jednom sam trenutku počela drhtati od uzbuđenja. Osjećaj je zaista neopisiv s obzirom na uloženi trud kroz cijeli tijek natjecanja’’, ističe Ilma prisjećajući se emotivnog trenutka kada joj je Tonči Huljić uručio zvjezdanu statuu.

‘’Iskreno, nisam očekivala pobjedu, što ste vjerojatno i primijetili kada me gospodin Tonči Huljić proglasio pobjednicom. U tom sam se trenutku samo zaledila i samo sam vidjela ljude kako idu prema meni. Zaista neopisivo! Trebalo mi je dosta vremena da se smirim, a evo još uvijek se dojmovi nisu slegli’’, kaže Ilma kojoj su favoriti bili upravo Splićani Roko Blažević i Lorena Bućan, koji su se s njom našli u TOP3.

‘Duet sa Jacquesom za mene je ostvarenje sna’

‘’Moj mentor Jacques Houdek i ja imali smo divnu suradnju. Od samog početka imala sam punu podršku i sve sam savjete koje mi je davao doslovno upijala. Bila mi je velika čast jer sam jedna od onih osoba koje iznimno cijene i poštuju Jacquesa Houdeka. Posebno sam bila iznenađena njegovom predanošću i tolikim odricanjem da mi pomogne, usavrši me, bodri bez imalo ustručavanja. U svakom slučaju, sretna sam što postoji jedna takva ličnost – ‘Gospodin Glas’!", priča Ilma kojoj je dijeliti pozornicu s Jacquesom oduvijek bio veliki san, a najviše će pamtiti njegove savjete i riječi podrške.

‘I danas se redovito čujem s ostalim kandidatima’

‘’Moram priznati da sam zbilja tužna jer je show završio. Kroz cijelo razdoblje, koliko smo proveli zajedno, postali smo kao jedna obitelj i vezali smo se jedni za druge. Mislim da je to najvažniji dio svega - prijateljstvo. Nedostajat će mi i cijela ekipa RTL-a koja je bila s nama tijekom čitavog snimanja’’, ističe 18-godišnjakinja pobjednica koja se s većinom kandidata svakodnevno čuje putem društvenih mreža.

‘Iznenađenje za obožavatelje stiže početkom sljedeće godine’

O glazbenim planovima u bližoj budućnosti Ilma i dalje mudro šuti, no obožavatelje, obećaje, neće razočarati.

‘’Imam dosta planova, ali opet, kažem, polako i treba odabrati dobar put. Ono što vam mogu reći sada jest da je moja nova pjesma skoro gotova. Uskoro završavamo sa snimanjem spota i pjesma bi trebala premijerno biti objavljena početkom 2019. godine. U novu godinu ulazim s mojom novom pjesmom u retro-soul izdanju. Mislim da ću vas iznenaditi kada je čujete’’.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!