Bivša vojnikinja i nogometašica Ana Marija stiže u 'Zvijezde': 'Prijateljstvo iz crkvenog zbora dovelo me do pjevanja u bendu'

INTERVJU

Bivša vojnikinja i nogometašica Ana Marija stiže u 'Zvijezde': 'Prijateljstvo iz crkvenog zbora dovelo me do pjevanja u bendu'

Ana Marija je zaista svestrana djevojka koja se odlučila iskušati i u nastupu pred žirijem i kamerama!

Ana Marija Karakaš 26-godišnjakinja je iz Rokovaca u Slavoniji koja idućeg vikenda izlazi pred žiri showa 'Zvijezde - ljetni hit'. S njom smo o ljubavi prema glazbi, ali i ostalim hobijima i interesima u životu razgovarali  prije nastupa.

Naime, Ana Marija je zaista svestrana djevojka koja iza sebe ima uspješnu nogometnu karijeru, a bavila se rukometom i boksom. Prije nego što se zaposlila u jednoj zagrebačkoj tvrtki čak je bila i u vojsci te joj je žao što nije nastavila tu karijeru profesionalno iako, kako objašnjava, to nije bila njezina odluka.

"Imam 14 tetovaža koje nisu vidljive u uniformi, a sve mi jako puno znače - od datuma rođenja članova moje obitelji do latinskih poslovica koje su mi neki moto u životu. Ipak, nakon što sam odslužila 3-mjesečni dragovoljni vojni rok, nisam primljena na specijalističku obuku upravo zbog tih mojih tetovaža", kaže u intervjuu za RTL.HR te dodaje: „Uvijek su me privlačile takve aktivnosti fizičke prirode koje zahtijevaju izdržljivost. Bavila sam se i nogometom te rukometom. Nogomet sam igrala prvo s muškim timom pa sam prešla u ženski, tako je bilo i s rukometom. U nogometu sam čak dospjela i do hrvatske nogometne reprezentacije, a nakon nekog vremena vratila sam se u matični klub u Vinkovcima. Na kraju sam morala odustati od sporta jer sam u jednom razdoblju radila tri posla, trenirala i pjevala pa sam se nečeg morala odreći", kaže Ana Marija.

Otkriva i kako je sve počelo: "Ja sam valjda pjevala već kad sam bila u maminom trbuhu. Svoj prvi nastup sam imala s 13 godina, ali tek kad sam se prestala baviti sportom priključila sam se crkvenom zboru u kojem su se pjevale malo modernije pjesme. Tu sam se zbližila s jednim dečkom koji je svirao u bendu te sam im se pridružila i godinama pjevala na svadbama. Nakon toga sam pjevala i u drugom bendu, ali bilo mi je naporno putovati vikendima iz Zagreba za Vinkovce kako bih nastupala s njima pa sam se povukla iz benda", prepričava Ana Marija koja je već ispunila jednu svoju veliku želju, a to je  snimiti spot za svoju pjesmu 'Rastajemo se prijatelji'.

Ipak, ljubav prema glazbi bila je prevelika da bi je se Ana Marija odrekla samo tako. "Slušam jako puno domaće i strane pop-glazbe, ali ne isključujem ni druge žanrove. Od domaćih glazbenika zaista se divim Jacquesu Houdeku i Nini Badrić, a od stranih mi je trenutačno super Rita Ora", kaže vesela Slavonka koja će tijekom svog prvog nastupa u showu 'Zvijezde - ljetni hit' izvesti jedan domaći klasik  Severine. "Ta pjesma mi je jako draga i nostalgično, ali sretno me podsjeća na neke bivše ljubavi tako da se nadam da će se i žiriju svidjeti moja izvedba", dodaje naposljetku.

Nove audicijske epizode showa 'Zvijezde – ljetni hit' ne propustite pogledati sljedeći petak i subotu od 20 sati.

Reci što misliš!