VIDEO - Jakov je oduševio publiku i gledatelje svojim nastupom, a sad želi pjevati duet s Đurom: 'Ipak je on roker!'

ZVIJEZDE - LJETNI HIT

VIDEO - Jakov je oduševio publiku i gledatelje svojim nastupom, a sad želi pjevati duet s Đurom: 'Ipak je on roker!'

S ovim talentiranim 17-godišnjakom razgovarali smo o njegovu sjajnom nastupu

Nakon prošle epizode showa 'Zvijezde - ljetni hit' u anketi smo vas pitali tko je vaš favorit od 12 predstavljenih kandidata, a Jakov Peruško Rihtar dobio je čak 58 posto glasova. 

>> Anketa pokazala tko je favorit gledatelja: Dobio preko tisuću glasova za nastup u showu 'Zvijezde - ljetni hit'!

Svojim fanovima Jakov je snimio i kratku video poruku koju možete pogledati u nastavku!

S ovim talentiranim 17-godišnjakom razgovarali smo o njegovu nastupu u showu, komentarima žirija, ali i oduševljenjem koje je izazvao kod publike svojom izvedbom pjesme 'No Good'. "Iskreno rečeno, nadao sam se da će moju izvedbu prepoznati prvenstveno žiri, a svakako i publika. Međutim, ovakav odaziv je premašio moja očekivanja i zaista sam sretan zbog toga", rekao je Jakov komentirajući rezultate ankete. 

Grašo je nakon njegove izvedbe zaključio da mu je glas originalan, a impresionirao je i Ninu te Andreu. Jedina kritika koju mu je žiri uputio jest da mora popraviti scenski nastup, a Jakov im to, naravno, nije zamjerio.

"Od srca zahvaljujem svim članovima žirija na komplimentima i konstruktivnim kritikama. To mi je svakako poticaj za daljnji rad na sebi", kaže 17-godišnjak. A njegov nastup nakon ovog vikenda komentirali su i profesori te učenici iz njegove srednje škole, zbog čega mu je iznimno drago. "Dobio sam veliku podršku prijatelja i profesora", kaže.


Na pitanje zašto je baš odabrao pjesmu 'No Good', odgovara: "To je pjesma koju izvodim sa svojim bandom ADELFI i kada je izvodim, osjećam se good'', kaže pa dodaje kako mu je plan i nakon showa nastaviti raditi sa svojim bendom za koji već ima velike planove: "Ovo ljeto idem na Vis, gdje ću nastupati sa svojim ljetnim akustičnim triom, a nakon mature imam veliku želju upisati Muzičku akademiju. Osim toga, intenzivno radim sa svojim bandom ADELFI na materijalu za naš prvi autorski album, kojeg očekujemo krajem godine. Skladamo, aranžiramo i dosta vremena provodimo u studiju." 

A koga od kandidata iz svoje emisije smatra konkurencijom? "Definitivno Danila, bio je fenomenalan. I Esther, ona je prava rokerica", zaključuje Jakov koji, kako kaže, voli slušati funk, soul i blues pa je upravo zato i izrazio želju da pjeva duet s Đurom. "Kod Graše nikad ne bih dočekao red", kaže u šali pa ipak pojašnjava: "Smatram da bih s Đurom mogao ostvariti najbolju suradnju, Đuro je ipak roker!"

Nove audicijske epizode showa 'Zvijezde – ljetni hit' ne propustite pogledati sljedeći petak i subotu od 20 sati.

Reci što misliš!