Ovo je prva šestorka koja u petak stiže u 'Zvijezde - ljetni hit'!
RTL

ZVIJEZDE - LJETNI HIT

Ovo je prva šestorka koja u petak stiže u 'Zvijezde - ljetni hit'!

Treća, uzbudljiva epizoda RTL-ova glazbenog showa na rasporedu je idućeg petka, a s njom stiže i nova doza kandidata koji nose zanimljive i emotivne životne priče. Upoznajte ih!

Mia Jašarbegović

Mia Jašarbegović ima 30 godina, dolazi iz Sarajeva, a profesorica je violine koja voli putovati. Priznaje da u početku nije voljela svirati violinu, ali ju je njezin profesor uveo u svijet violine i sada u glazbenoj školi radi na njegovu mjestu. Mia otkriva da ima još želja koje želi ostvariti kao što su stati na skije. Sestra ju je na govorila da se prijavi u show, a Mia je, priznaje, zbog svog znatiželjnog duha to i učinila. 

 

Sara Radaković

Sara Radaković ima 19 godina, dolazi iz Zagreba i studentica je. Uz to što obožava pjevati, u slobodno se vrijeme bavi slikanjem i karateom. U show se prijavila kako bi pokazala drugima koliko je dobra u tome što voli raditi - pjevati. Za pet godina vidi se kao odvjetnica koja radi od kuće i koja je usput popularna pjevačica u slobodno vrijeme. 

 

Ivo Marinković

Ivo Marinković ima 29 godina i dolazi iz Splita. Inače kemijski tehničar po struci, sezonski radi kao konobar, a voli pjevanje, ples i glumu. Pjeva od malih nogu, a nastupao je na dječjim festivalima, humanitarnim koncertima i u jednom glazbenom showu. Najviše voli glazbu '80-ih i '90-ih. Ivo je vegetarijanac i bori se za prava životinja, a volio bi se okušati i kao glumac. Kada ima fazu 'tulumarenja', kaže da obožava plesati u klubovima na house i funky glazbu. Najluđa stvar koju je ikada napravio jest, otkriva, to što se ponovno prijavio u ovakvu vrstu showa. Sa 21. godinom Ivo je pobijedio Hodgkinov limfom i sada je još odlučniji u ostvarivanju svojih snova. Iako o teškoj bolesti nevoljko govori, otkrio je ipak kako je vrlo bitno osluškivati svoje tijelo.

 

Dominik Heštera

Dominik Heštera ima 26 godina, po struci je vozač, a dolazi iz mjesta Hercegovac u blizini Bjelovara. S 20 godina odlučio je iz svog mjesta otići u Rijeku i svirati na ulici. To mu je, priznaje, promijenilo život i otvorilo brojne glazbene ponude. Svirajući je upoznao i svoju suprugu s kojom je nedavno dobio kćer. Dominik se već natjecao na glazbenim showovima, a najviše je dogurao do polufinala.

 

Sara Fabian

Sara Fabian ima 16 godina i učenica je klasične gimnazije. Rekreativno trenira judo već deset godina. Najviše voli svoju mačku, a mlađa joj je sestra najbolja prijateljica. Nikada ne pjeva pred svojim vršnjacima i za sebe kaže da je introvertna. Omiljene pjevačice su joj Nicki Minaj i Whitney Houston.

 

Zlatko Tole

Zlatko Tole ima 22 godine i dolazi iz Širokog Brijega. Po struci je elektrotehničar, ali radi kao skladištar. Svira harmoniku, klavijature i bubnjeve. Samouk je, a dolazi iz obitelji u kojoj svi pjevaju. Od glazbe najviše voli pop i rock.

Nove audicijske epizode showa 'Zvijezde – ljetni hit' ne propustite pogledati sljedeći petak i subotu od 20 sati.

 

Reci što misliš!