ZVIJEZDE - LJETNI HIT

Anja iz 'Zvijezda' otkrila kako je njezin suprug reagirao nakon što ju je Grašo poljubio: 'On je divan i razuman čovjek'

Anja Rašić ove subote nakratko je postala zvijezda društvenih mreža kad se Petar Grašo popeo na pozornicu te je zagrlio i snimio selfie s njom

Naime, Anja Rašić je pred žiri showa 'Zvijezde - ljetni hit' izašla kako bi se predstavila pjesmom Danijele Martinović, 'Da je slađe zaspati'. No Anja je tad otkrila i kako je svom sinu dala ime po Petru Graši, a on se morao popeti na pozornicu kako bi je zagrlio i poljubio, a nakon tog dirljivog trenutka snimili su i zajednički selfie.

"Bila si dobra, vidi se da je amaterski, ali je bilo lijepo. Vratila si me u neko lijepo doba i što si otpjevala pjesmu moje Danijele", rekao joj je Petar te dodao kako mu je jako drago što je sina nazvala po njemu.

A s Anjom smo razgovarali kako se osjećala u tom trenutku, što joj je prošlo kroz glavu te kako je njezin suprug na sve to reagirao!

"Od malena sam slušala Petra i govorila da ću sina, ako ću ga ikad imati, nazvati Petar. Tako je i bilo, a najbolje od svega je to što je moj sin Petar s 11 mjeseci osvojio ulaznice za Grašin koncert kad je na Narodnom radiju otpjevao 'Moje zlato'", priča Anja oduševljeno.

Na pitanje kako se osjećala kad se Grašo popeo na pozornicu, Anja kaže: "Iskreno, uplašila sam se jer nisam znala kako da u tom trenutku reagiram, ono što sam oduvijek priželjkivala tog se dana ostvarilo i dva dana nakon toga sam još bila pod dojmom" prisjeća se pa dodaje: "Suprug je divan i razuman čovjek, bilo mu je drago što mi se ostvarila želja".

Anja je ipak odabrala pjesmu Danijele Martinović, a ne Petra Graše za svoj prvi nastup pred žirijem. "Pjesmu sam prvenstveno odabrala jer je moj sin Petar voli pjevušiti. Danijela mi je jako draga i cijenim je kao pjevačicu. Obožavam Grašine pjesme, ali htjela sam otpjevati pjesmu koju pjeva ženski vokal. A kad bih mogla s njim otpjevati bilo koji duet, onda bih izabrala pjesmu 'Ti si jedina ljubav moga života' Doris Dragović i klape Rišpet", kaže Anja naposljetku.

Nove audicijske epizode showa 'Zvijezde – ljetni hit' ne propustite pogledati sljedeći petak i subotu od 20 sati.

Reci što misliš!