U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!
RTL

'ZVIJEZDE - LJETNI HIT'

U 'Zvijezde' stiže budući doktor kojemu je glazba u krvi, a njegovog se vokala ne bi posramile ni najveće svjetske pop zvijezde!

Među šarolikim društvom koje će ovoga vikenda stati na dobro znanu pozornicu, našao se i 27-godišnji Armin, talentirani mladić osebujnog stila, glasa i plesnih pokreta.

Armin Malikić dolazi iz Tuzle, ima 27 godina i apsolvent je na tamošnjem Medicinskom fakultetu. Za sebe kaže da je oduvijek bio drugačiji od ostalih, a iako će vrlo brzo postati doktor, od glazbene karijere o kojoj mašta od malih nogu ne misli odustati.

Doktor koji ne može bez pozornice

''Skoro godinu dana bio sam izvan glazbe zbog fakultetskih obaveza i jako mi je nedostajala pozornica, nastupi. Jednostavno sam morao doći ovdje! Želim ponovno osjetiti tu energiju dok stojim pred publikom jer to je nešto što je dio mene'', otkriva Armin svoj glavni motiv prijave u 'Zvijezde'.

A o njegovoj ljubavi prema glazbi svjedoči i vlastiti Youtube kanal na kojemu redovito objavljuje obrade najvećih svjetskih hitova. Omiljeni glazbenici su mu Rihanna i Sam Smith, a od glazbenih žanrova najviše se pronalazi u popu i snažnim baladama.

 

Snimio je nekoliko autorskih pjesama

Ovaj talentirani mladić već se okušao u glazbenim natjecanjima, pa je tako 2013. godine u prvoj sezoni regionalnog X Factora s boy bendom 'Doktori' stigao do samog finala. Armin je snimio i nekoliko singlova, a za neke od njih sam je napisao glazbu i stihove. Već nekoliko godina, ističe, posvetio se upravo komponiranju i uživa u otkrivanju i te strane posla.

''Uvijek sam se trudio biti najbolji u svemu što radim, ali sam kroz život shvatio da mogu biti najbolji samom sebi i da ne mogu biti bolji od svog najboljeg. Važno je dati najbolje od sebe, ali i razumjeti da nitko nije savršen. Ako smatram da je netko bolji od mene, trudim se učiti od te osobe i napredovati do svog maksimuma'', kaže Armin koji od nastupa u 'Zvijezdama' očekuje priliku da proširi horizonte, stekne novo iskustvo i upozna nove ljude. ''Jednostavno želim pokazati svoj talenat širem auditoriju i raditi ono što najviše volim – pjevati!''

U subotnjoj emisiji 'Zvijezda' Armin će se žiriju predstaviti najvećim hitom britanskog glazbenika Johna Newmana 'Love Me Again'.

Hoće li njegov energičan nastup biti dovoljan da podigne svih pet crvenih stolaca i zašto će Đuro zbog njega odjednom 'progovoriti' na splitskom dijalektu, ne propustite doznati u novim epizodama 'Zvijezda', u petak i subotu od 20 sati!

Reci što misliš!