zvijezde - ljetni hit

Andrea Andrassy otkrila razmišlja li o pjevačkoj karijeri, ali i tko je njezin favorit u finalu!

Veliko finale showa 'Zvijezde - ljetni hit' na rasporedu je u subotu od 20:15 na RTL-u!

Pet najboljih kandidata u finalnoj emisiji očekuju konačni izazovi nakon kojih će samo jedan postati pobjednik i osvojiti vlastiti ljetni hit! Da su u finalu uistinu oni najbolji, svjedoče komentari žirija, pa tako i britkog i zabavnog 'glasa naroda' - Andree Andrassy, koja je u prošloj emisiji sve oduševila u duetu s Arminom Malikićem.

Samo za RTL.hr otkrila je razmišlja li o pjevačkoj karijeri, kako se osjeća u žiriju 'Zvijezda' i tko joj je favorit!

1. Što mislite o kandidatima u ovoj sezoni, je li bilo teško odlučiti tko ide dalje?

Kandidati su genijalni. Iskreno, kad smo završili prošlu sezonu, mislili smo da nema šanse da ćemo i ove sezone imati toliko dobre kandidate, ali drago mi je da su me razuvjerili. Svi su fantastični na svoj način, posebno finalisti. Što se tiče odluke o prolasku dalje, ja zapravo kao glas naroda imam najlakši zadatak jer pustim stručnjake da kažu što misle… Znam ja i prigovarati, ali ipak pustim stručnjacima u ovome poslu da vode glavnu riječ.

2. Zašto baš ovi finalisti?

Mislim da je svatko od finalista zaslužio biti tu jer su svi dovoljno talentirani, posebni, dovoljno prikladni za ljetni hit… Ja sam jako zadovoljna. Svatko od njih ima potpuno drugačiji pristup, drugačiji su performeri.

Armin mi je favorit otkad sam ga prvi put vidjela i to nije tajna, ali Lucijan mi je genijalan za ljetni hit, ima taj neki poseban šarm, Andrea je rođena za Splitski festival, Lina je superzvijezda sa samo 16 godina, a da sam ja sada klinka, definitivno bih lijepila postere malog Ivana za po zidu!

3. Može li mišljenje nekoga iz žirija utjecati na vaše? Jeste li dovoljno različiti i slični?

Mi smo kao žiri u nekim stvarima potpuno slični, a u nekima potpuno različiti. Meni može svatko od njih reći neke svoje razloge zašto im je netko dobar koji meni uopće ne moraju pasti na pamet, jer ja na to gledam iz neke laičke perspektive… Ako meni, primjerice, Tonči kaže da je netko bolji kandidat za ljetni hit, onda se tu mogu malo nagnuti na njegovu stranu, ali, načelno, imam svoje mišljenje.

4. Zašto volite biti u žiriju Zvijezda? Kako biste opisali atmosferu u showu?

Obožavam biti ovdje! Sjedim pored nevjerojatnih ljudi. Ja doslovno svako jutro kad snimamo i kad se probudim, ne mogu vjerovati da sad idem sjediti u žiri u kojemu su Tonči, Grašo, Nina. To su sve ljudi koje sam ja još kao mala znala s televizije, a sad oni imaju moj broj i razgovaraju sa mnom. Sve mi je to jako čudno, lijepo i super mi je što se dobro zezamo, nema zle krvi, imam osjećaj kao da sam na maturalcu!

5. Koja je moć dobre pjesme, može li se uopće definirati?

Konkretno ljetni hit treba biti nešto light, lagano, poletno, i nešto zbog čega ćeš, kad si u autu i kad ti je vruće, na tih tri minute zaboraviti da si u gužvi i da ti je vruće.

6. S kim biste od kandidata vi snimili duet?  A s kim biste od poznatih, naših ili stranih, voljeli zapjevati na pozornici?

Nisam netko tko razmišlja o duetima, ali sad kad sam odradila duet s Arminom mogu reći da bih voljela s njim pjevati, ne nužno snimiti nešto, nego sjediti u sobi i samo pjevati. Čista zabava.

7. Evidentno je da volite glazbu, jeste li ikad maštali ili stvarno željeli biti pjevačica?

Kad sam bila mala, jesam. Ja jako cijenim pjevače i generalno glazbenu industriju i mislim da sam više materijal za karaoke, tako da kad sam skužila kakve su moje sposobnosti, nije mi palo na pamet uopće ići u nekom tom smjeru.

Veliko finale showa 'Zvijezde - ljetni hit' na rasporedu je u subotu od 20:15 na RTL-u!

Reci što misliš!