Ivan iz showa 'Zvijezde – ljetni hit' snima svoj prvi singl: 'Riječ je o baladi sa snažnom porukom!'
Marija Tadić

BRAVO!

Ivan iz showa 'Zvijezde – ljetni hit' snima svoj prvi singl: 'Riječ je o baladi sa snažnom porukom!'

Nakon snimanja u studiju, Ivan se prebacuje na snimanje spota

Ivan Vidović, jedan od pet finalista showa 'Zvijezde - ljetni hit' sutra ulazi u glazbeni studio kako bi snimio zadnje stihove svog prvog singla 'Čuvar pobjeda'.

Ivanu je ovaj glazbeni angažman ponuđen nakon što su ga ljudi iz glazbene industrije primijetili u showu 'Zvijezde - ljetni hit'. Tekst pjesme napisala je Stefanija Soldan,  glazbu Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valentić

'Drago mi je zbog suradnje'

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prvo sam sjeo s Markom, razgovarali smo o tome kakvu bih pjesmu volio snimiti, a potom smo dogovorili suradnju i sa Štefanijom te Aleksandrom. Drago mi je zbog suradnje s Markom jer znam kakve je pjesme dosad pisao i u kojem smjeru njegove suradnje idu", kaže Ivan uzbuđeno. 

A nakon snimanja u studiju Ivan se prebacuje na snimanje spota koji će dovršiti također ovog tjedna, a koji će svjetlo dana ugledati ove nedjelje.

'Riječ je o baladi'

"Riječ je o baladi koja ima nešto veseliji karakter te snažnu poruku. Kad sam pjesmu pustio nekim ljudima da je poslušaju, priznali su kako su očekivali malo lepršaviji tekst s obzirom da imam dvadesetak godina", kaže Ivan kroz smijeh. 

A kako će Ivan proći u finalu showa 'Zvijezde - ljetni hit', doznajte već ove subote od 20.15 na RTL-u!