VIDEO - Ivan Vidović iz 'Zvijezda' upravo je objavio svoj prvi singl: 'Mislim da će se na spot rasplakati pola Hrvatske'

ZVIJEZDE - LJETNI HIT

VIDEO - Ivan Vidović iz 'Zvijezda' upravo je objavio svoj prvi singl: 'Mislim da će se na spot rasplakati pola Hrvatske'

Ivan je presretan zbog mogućnosti koje mu je show stvorio

Ivan Vidović, finalist showa 'Zvijezde - ljetni hit' danas je objavio svoj prvi singl i spot pod nazivom 'Čuvar pobjeda'!

"Da, imam prvi singl i oduševljen sam njime. Radio sam sa toliko dobrih ljudi... Tekst je napisala Stefanija Soldan, glazbu veliki Marko Tomasović, a onaj je prekrasni aranžman djelo Aleksandra Valenčića. Spot na koji će se, siguran sam, rasplakati pola Hrvatske osmislila je scenaristica Ana Ban, a za prekrasne snimke i kadrove zaslužna je, ni manje ni više, moja prijateljica Marija koja me prati od početka showa. Moram se zahvaliti i statistima koji su dali dušu spotu, kako bračnom paru tako i mom frendu iz showa Lucijanu. I naravno, pitanje na koje svi čekaju odgovor, prekrasna cura iz spota zove se Josipa Anković, moja dugogodišnja prijateljica. Sve je to organizirala i sklopila u cjelinu jedna prekrasna i pretalentirana osoba, Ana Borić. Maksimalno sam zahvalan svim ljudima na ovome i presretan sam rezultatom našeg rada i ljubavi", kaže simpatični glazbenik za RTL.HR.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje hoće li se sad fokusirati na pjevanje balada ili će raditi i drugačije pjesme, Ivan objašnjava: "Da, ova je pjesma balada i to će biti samo jedna vrsta pjesama koje ću izbaciti. Ova je pjesma gotova i ja se s ekipom već bacam na izradu druge. Moj plan je, ponavljam, izgraditi karijeru i, vjerujte mi, krajnje sam ozbiljan kada to kažem. Jako naporno radim i siguran sam da će ići u dobrom smjeru", kaže Ivan te dodaje: "Ljeto ću iskoristiti za svirke i promoviranje pjesme ili možda čak pjesama, ako mi se ostvare planovi i za drugu. Želim svirati i pjevati i živjeti od toga, biti full-time glazbenik i jako se veselim tomu!"