Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'VEČERA ZA 5NA SELU'

Kuhinja je pravo mjesto za vječno pitanje: Tko bolje kuha - žene ili muškarci?

Svoje mišljenje o tome kuhaju li bolje žene ili muškarci možete ostaviti u anketi koja se nalazi na dnu članka!

RTL.hr/ 23.11.2022. u 20:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Većinu svog vremena, 49-godišnji Saša Oršanić iz Molvica, koje su u sastavu Samobora, provodi u svojoj radioni gdje reže kamen i proizvodi svoje posebne daske za serviranje jela. Kako je to i sam istaknuo, upravo se zbog promocije svog posla i prijavio u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu'. Inače, za sebe voli reći da je otvoren, komunikativan i zabavan muškarac. Slobodno vrijeme rado provodi s budućom suprugom Marinom, a vikendima se opušta uz tenis sa sinom iz prvog braka.

Saša preferira mediteransku kuhinju te izdvaja ribu kao najdraže jelo. Kada on kuha, misli da nema mana jer kuha baš sve. Voli se truditi oko svojih jela kada kuha za druge. Naglasio je kako ga kritike njegovih jela ne diraju pa je otkrio misli li da od njega puno očekuju njegove gošće.

"Budući da sam ja jedini muškarac među ženama, mislim da ne očekuju puno od mene. Vjerojatno imaju drugačije razmišljanje možda, a možda se i varam", pojasnio je 49-godišnji kamenoklesar. Ipak, domaćin Saša smatra da je nekako uvriježeno pravilo da muškarci lošije kuhaju od žena zbog čega će pokušati demonstrirati da to i ne mora biti baš istina uvijek.

Drugačije misli Ivana koja drži da su neki muškarci jako dobri kuhari, čak bolji od žena. Paulina je postavila pitanje zašto muškarci ne bi bili bolji kuhari od nježnijeg spola te je nastavila kako neki od njih mogu puno bolje kuhati nego žene. "Neki to čak imaju u obitelji. Moj nećak voli kuhati, a ona voli biti dotjerana", priznala je najstarija ovotjedna kandidatkinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JAKE RIJEČI

Brutalno iskren Goran! 'Svom djetetu ću dati 100 posto ljubavi, ono mi je na prvom mjestu, a ti ćeš uvijek biti na drugom'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba