Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'BOJIM SE SAMA SEBE'

Paulina ne jede desert koji je pripremila jer se boji: 'Ako budem sada jela, bojim se da će doći do eksplozij...

Ni dalje nije najjasnije što je Paulina htjela poručiti kada je na red došao desert, ali je na nagovor gostiju ipak odlučila popustiti i priuštiti si zalogaj slatkog

RTL.hr/ 25.11.2022. u 21:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Poput većine Hrvata koji su otišli trbuhom za kruhom u inozemstvo, svoju mirovinu žele provesti u domovini. Takva je i 65-godišnja Paulina Kleščić iz okolice Samobora. Gospođa je po zanimanju prodavačica, ali je umirovljena pa se nakon 40 godina rada u Njemačkoj sa suprugom se preselila u Samobor. Za njega se udala sa 16 i pol godina kada je i počela kuhati i od tada ne staje. ne pravi razliku među jelima jer voli tradicionalnu i modernu kuhinju, ali zato kao svoj favorit na meniju izdvaja goveđi biftek. U RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu' se prijavila zbog novog iskustva ali kaže da joj pobjeda joj nije bitna.

Nakon zanimljivog glavnog jela, Paulina je rekla kako bi htjela svoje protukandidate počastiti desertom "Nešto narančasto što svi vole" za koji je sama domaćica rekla da nije ispao kako je baš trebao, vjerojatno aludirajući na izgled samog kolača. Zbog toga se svojim gostima ispričala te je dodala kako smatra da je unatoč takvom izgledu kolač i dalje ukusan i dobar. U njemu se spajaju slatko kiselkasti okusi.

Prije nego se počelo jesti, posljednja ovotjedna domaćica je pojasnila kako je za Sašu napravila poseban desert bez sira, točnije, štrudle s jabukom.

Riječ je o desertu zvanom käsesahne u kojem ima svježeg kravljeg sira, vrhnja i mandarina. Neki gosti su išli provjeriti ima li u desertu kozjeg sira pa je Paulina otkrila neke detalje o njemu tvrdeći kako je to dijetalni sir sa samo tri posto mliječne masti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za Sašu za kojeg se posebno napravila štrudla, desert je odličan. Čak je i u čast domaćici na njemačkoj rekao kako je štrudla s jabukom "stvarno dobra".

Bilo je teško ne primijetiti da Paulina ne jede svoj desert pa je detaljnije objasnila: "Bojim se same sebe jer ako budem sada jela, bojim se da ne bude bila eksplozija".

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

Na kraju je posustala i rekla kao će si na tanjur ipak staviti malo deserta.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba