Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE PREDSTAVLJA IM PUNO

Saša je htio podići letvicu, ali dame nisu oduševljene izborom: 'Vrlo je skupa, ali je i specijalitet'

Ponekad su jednostavnija jela daleko prihvatljivija ljudima zbog već poznatih mirisa i okusa

RTL.hr/ 24.11.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Saša Oršanić živi u Samoboru sa svojom budućom suprugom i njezino dvoje djece. Ondje, odnosno točnije rečeno, u Molvicama koje su u sastavu Samobora ima svoj kamenoklesarski obrt u kojem reže kamen te usavršava svoje proizvode. Sam je priznao kako se upravo zbog promocije svog posla prijavio u RTL-ov kulinarski show 'Večera za 5 na selu'.

Nema toga što mu ne ide za rukom jer kaže da kuha ama baš sve. Kao najdražu kuhinju izdvojio je mediteransku, dok mu je najdraže jelo riba. Saša je naglasio kako ga ne diraju kritike na njegova jela te je dodao kako se jako voli truditi dok kuha za druge

Ovaj komunikativan, zabavan i otvoren tip, kako se opisuje, poslužit će guščju paštetu za predjelo. Za nju ima samo riječi hvale te je pojasnio kako nije riječ o jelu koje se jede svaki dan, već je riječ o specijalitetu."Skupo je, moram reći. Činjenica je da je ova guščja pašteta vrlo skupa, ali je i specijalitet", objasnio je Saša.

"Što se iznutrica tiče, ništa ne valja. Bila to guščja, svinjska jetra, bilo što, to meni ne predstavlja ništa", tvrdi Paulina. Nadovezala se i Ksenija koja je poručila kako joj je sam naziv guščja jetra odbojan te misli da je uopće ne bi probala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Baš kao i dan prije Sašine večere, Ivana je poslužila paštetu, ali pileću. "Ovaj komadić paštete koji je tu serviran zapravo je čisti zalogajčić uz tople pogačice da gošće mogu probati okus", zaključio je Saša.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JAKE RIJEČI

Brutalno iskren Goran! 'Svom djetetu ću dati 100 posto ljubavi, ono mi je na prvom mjestu, a ti ćeš uvijek biti na drugom'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba