Ostani doma
Arhiva / Predsjednički izbori

najneizvjesniji izbori

Građani podijeljeni: Tko je ostavio bolji dojam u RTL Duelu?

Rezultati agencije Promocija Plus, koja je provela istraživanje o dojmu kojeg su ostavili Ivo Josipović i Kolinda Grabar-Kitarović u RTL Duelu, kazuju kako se vodi najneizvjesnija utrka za Pantovčak.

Čak 805.000 ljudi gledalo je RTL Duel, a da bismo doznali kako ocjenjuju kandidate, agencija Promocija Plus provela je istraživanje na uzorku od 600 osoba u svim županijama.

Rezultat potvrđuje da se radi o najneizvjesnijim izborima u povijesti Hrvatske i da su građani podijeljeni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dali su čvrste trojke Ivi Josipoviću i Kolindi Grabar-Kitarović za nastup u sinoćnjem RTL Duelu. Za nijansu bolju ocjenu dobio je Josipović 3.11, a Grabar-Kitarović 3.07.

Međutim, kandidatkinja HDZ-a dobila je više petica od aktualnog predsjednika koji je dobio jednak broj trojki, više vrlo dobrih, ali i znatno više dvojki od ispitanih građana.

Kada se radi o dojmu građana o kandidatima u RTL Duelu, i tu se vodi mrtva trka. Nastup Ive Josipovića pozitivnim smatra 51 posto ispitanika, a Kolinde Grabar-Kitarović 50 posto.

Predsjednik je ostavio loš dojam kod 30,3 posto građana, a nastup njegove izazivačice negativno je ocijenilo nešto manje građana - njih 28,3 posto.

Tko je ostavio bolji dojam nakon 90 minuta sučeljavanja u RTL Duelu?

Rezultati
Kolinda Grabar-Kitarović: 9916 odgovora
Ivo Josipović: 9329 odgovora
  • Kolinda Grabar-Kitarović:

    52% (9916)

  • Ivo Josipović:

    48% (9329)

Vrati se na glasanje

Reci što misliš!