Ostani doma
Parlamentarni izbori 2015.

Ovo se rijetko viđa

Božo Petrov kod javnog bilježnika ovjerio izjavu da MOST neće u koaliciju nakon izbora!

Petrov navodi i da će MOST u državni proračun vratiti sredstva primljena iz istog izvora za određenog zastupnika ukoliko se taj zastupnik odluči priključiti takvoj koaliciji ili stranci, pružajući joj mogućnost stjecanja saborske većine

Čelnik MOST-a Božo Petrov pojavio se u petak prijepodne na Trgu bana Jelačića s ovjerenom izjavom u kojoj tvrdi da MOST nezavisnik lista nakon izbora neće ući u koaliciju ni sa SDP-om, ni s HDZ-om.

"Zastupnici MOST-a neće pojedinačno ulaziti u razgovore niti se jednostrano prikloniti nijednoj koaliciji ili stranci pomažući im tako formirati vladu, bez jasnih reformskih uvjeta i rokova koje može postaviti samo Nacionalno vijeće MOST-a", stoji u izjavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petrov navodi i da će MOST u državni proračun vratiti sredstva primljena iz istog izvora za određenog zastupnika ukoliko se taj zastupnik odluči priključiti takvoj koaliciji ili stranci, pružajući joj mogućnost stjecanja saborske većine. Također, taj će zastupnik biti isključen iz MOST-a.

"Ako se MOST jednostrano pridruži nekoj koaliciji ili koalira s nekom strankom koja je upravljala Hrvatskom u proteklih desetak godina i omogući joj time većinu u Hrvatskom saboru, jamčim da ću podnijeti ostavku na mjesto predsjednika MOST-a te svoj eventualni saborski mandat staviti MOST-u na raspolaganje", stoji u izjavi Bože Petrova ovjerenoj kod javnog bilježnika.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!