Parlamentarni izbori 2015.

petrov potvrdio da nema koaliranja

'U HDZ-u i SDP-u jako dobro znaju s kim imaju posla, bilo kakav pritisak mogao bi biti kontraproduktivan'

'U HDZ-u i SDP-u jako dobro znaju s kim imaju posla, bilo kakav pritisak mogao bi biti kontraproduktivan'
Robert Anic/PIXSELL

Božo Petrov priopćenjem je ponovio kako MOST neće koalirati ni s HDZ-om, ni sa SDP-om. Kako navodi, zastupnici MOST-a danas i sutra imaju sastanke nakon čega će izići u javnost sa svojim prijedlozima. Do tada, naglasio je Petrov, svi pritisci bit će kontraproduktivni

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Medijski spinovi i pritisci na Most sve više jačaju, kalkulirajući kojoj ćemo se opciji prikloniti. U više smo navrata naglasili, a to sam potvrdio javnobilježničkom izjavom da nema koalicije niti sa SDP-om, niti sa HDZ-om.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi su naši zastupnici u tome jedinstveni, a nakon sastanaka i konzultacija koje u Mostu imamo danas i sutra, izaći ćemo pred javnost s našim prijedlogom te otvoriti pregovore o suradnji (nikako koaliciji) i sa SDP-om i s HDZ-om. 

Popisi reformi koji se pojavljuju u medijima kao i medijske spekulacije o navodnim ministarskim mjestima koje smo tražili apsolutno su netočne.

Nas fotelje i pozicije ne zanimaju i one nisu naš motiv za bavljenje politikom.

Isto tako, netočne su informacije o navodnim pristiscima kojima sam ja osobno izložen kako bih se priklonio jednoj ili drugoj opciji. U HDZ-u i SDP-u već su jako dobro provjerili i utvrdili s kim imaju posla, tako da znaju da bi im bilo kakav pritisak mogao biti kontraproduktivan".

Preporučeno za tebe

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!