Kolumne / Zoran Šprajc

vožnja za 15 milijardi naših kuna

Bernardić se iskrcao iz Ininog 'jugića', ali s SDP-om nikad ne znaš - samo je frizura postojana

Ivan Vrdoljak i HNS još su uvijek u tom jugiću, ali oni se nadaju da će Plenković negdje na benzinskoj ostaviti Petrova pa će oni sjest na suvozačko mjesto

Zbog nedavne izjave premijera Plenkovića o preuzimanju Ine i skoka cijene njezine dionice, Zagrebačka burza je dionicu Ine stavila pod pojačani nadzor, a HANFA je objavila kako tom izjavom nije nastala i obveza objavljivanja javne ponude za preuzimanje Ine, obzirom da Vlada to više nije dužna učiniti, a razvidno je da se izjava predsjednika Vlade odnosila samo na namjeru otkupa dionica koje drži Mol, kaže se u priopćenju HANFA-e.

U međuvremenu, u SDP-u mijenjaju stajalište oko Ine. Nakon što je predsjednik stranke Davor Bernardić odmah dao podršku Vladi u namjeri preuzimanja Ine, potpredsjednik stranke Boris Lalovac danas ipak spušta loptu i kaže kako se ne slaže s otkupom MOL-ovih dionica jer nema jasnog plana s kojim novcem i strategijom se kani ući u taj posao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dakle, sad već možemo utvrditi da je od četvero putnika koji su se za 15 milijardi naših kuna odlučili provozati u Ininom Jugu 45, jedan odlučio izaći iz vozila, dakle Bernardić se iskrcao, ali s SDP-om nikad ne znaš, samo je frizura postojana.

Ivan Vrdoljak i HNS još su uvijek u tom jugiću, ali oni se nadaju da će Plenković negdje na benzinskoj ostaviti Petrova pa će oni sjest na suvozačko mjesto. 

Izdvojeno

Reci što misliš!