Ostani doma
Koronavirus

Borba i solidarnost

Nemate zaštitnu masku? Udruga Kamensko počela proizvodnju: Preplavljeni smo narudžbama

Nemate zaštitnu masku? Udruga Kamensko počela proizvodnju: Preplavljeni smo narudžbama
Kamensko

Maske se mogu naručiti na broj telefona 095 552 0066 nakon čega se može doći po njih u Ulicu Rudolfa Bićanića 4 u Zagrebu

Udruga Otvoreno Kamensko objavila je da je počela s proizvodnjom zaštitnih maski za lice kao odgovor na epidemiju koronavirusa. Maske se mogu naručiti u Udruzi, a već prvi dan su preplavljeni narudžbama.

"Kamensko još nema zalihu gotovih maski, a već prvi dan je ludnica", rekao je za Vijesti.hr voditelj radionice Tomislav Rogina. Sve je krenulo posebnom narudžbom od stotinjak maski za jednog naručioca nakon čega su odlučili krenuti u proizvodnju. 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VEZANE VIJESTI

Udruga također nudi besplatne maske siromašnim i starijim građanima, a za sve ostale cijena je 20 kn + PDV, a za šareni model 25 kn + PDV. Time, kažu nam u udruzi pokrivaju trošak materijala i proizvodnje.

Maska odnosno navlaka za lice izrađena je od stopostotnog pamuka i periva je. Maske se mogu naručiti na broj telefona 095 552 0066 nakon čega se može doći po njih kada budu gotove na Knežiju, u Ulicu Rudolfa Bićanića 4 u Zagrebu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!